Αιτωλικό: Θρασύς «κυνηγός» μετάλλων έκλεψε μηχάνημα που στρώνει τον... χλοοτάπητα από γήπεδο!

Αιτωλικό: Θρασύς «κυνηγός» μετάλλων έκλεψε μηχάνημα που στρώνει τον... χλοοτάπητα από γήπεδο!

Για κακή του τύχη, οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις ενέργειές του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί

astinomia
Στο βάρος ενός σιδερένιου κυλίνδρου που χρησιμοποιείται για να ισοπεδώνει τυχόν λακκούβες ή εξογκώματα στον χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου, είδε... "μεροκάματο" ένας Έλληνας "κυνηγός" μετάλλων που τρύπωσε το βράδυ της Παρασκευής στο γήπεδο του Αιτωλικού και τον έκλεψε για να τον πουλήσει!

Όμως, ο δράστης ταυτοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον είδαν σε πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος οι οποίες τον είχαν καταγράψει. Έτσι, τον εντόπισαν το πρωί του Σαββάτου και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ το κλεμμένο μηχάνημα αποδόθηκε σε υπεύθυνο του γηπέδου.

Έλειπε ο καταστηματάρχης και ξάφρισε το ταμείο

Ανέξοδα σκόπευε να συνεχίσει τις διακοπές της στον Λαγανά μια αλλοδαπή, η οποία εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη ενός καταστήματος και άρπαξε 350 ευρώ από το συρτάρι του ταμείου,το βράδυ της Πέμπτης. Όμως, η αλλοδαπή "μακρυχέρα" ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που την συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που της άσκησε δίωξη για κλοπή.

Στο Γύθειο συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος δύο αλλοδαποί ηλικίας 36 και 52 χρόνων, για τους οποίους είχε προκύψει από την προανάκριση του αστυνομικού τμήματος Αρεόπολης ότι την Παρασκευή είχαν εισβάλει σε ένα σπίτι και σε ένα κατάστημα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και είχαν κλέψει μια ηλεκτρονική συσκευή και χρήματα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο παραλήρημα Ερντογάν κατά της Ελλάδας: Θα πάθετε ό,τι και οι πρόγονοί σας πριν από 100 χρόνια

Γαλλία: Ισοπαλία Μελανσόν - Μακρόν με 25,2% δείχνουν τα πρώτα exit polls των βουλευτικών εκλογών

Κρήτη: Σε γιορτή στο σπίτι της αδελφής του δολοφονήθηκε ο 22χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης