Κρήτη: Σε γιορτή στο σπίτι της αδελφής του δολοφονήθηκε ο 22χρονος

Κρήτη: Σε γιορτή στο σπίτι της αδελφής του δολοφονήθηκε ο 22χρονος

Τους χώριζαν εδώ και χρόνια κτηματικές και προσωπικές διαφορές - Ο 45χρονος πυροβόλησε τέσσερις φορές από κοντινή απόσταση τον 22χρονο  - Φόβοι για νέα βεντέτα στην κοινότητα Αργουλιό του Δήμου Μυλοποτάμου

ekam-02
Μια τραγική συγκυρία φαίνεται πως οδήγησε στο άγριο φονικό που έχει αναστατώσει την κοινότητα Αργουλιό του Δήμου Μυλοποτάμου, καθώς ο 45χρονος δράστης που παραμένει άφαντος και το 22χρονο θύμα βρέθηκαν την ίδια ώρα καλεσμένοι σε γιορτή που έγινε στο σπίτι της αδελφής του άτυχου νεαρού.

Κι αυτό, παρ' όλο που ήταν γνωστό ότι τους χώριζαν εδώ και χρόνια προσωπικές και κτηματικές διαφορές, οι οποίες γίνονταν συχνά αιτία να ξεσπούν επεισόδια μεταξύ τους.  Ένα τέτοιο έγινε και όταν συναντήθηκαν στο σπίτι όπου γινόταν η εκδήλωση, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και να επέμβουν οι πιο ψύχραιμοι για να τους χωρίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου, όμως επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και χωρίς να βγει από το όχημά του, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 22χρονο, από πολύ κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Αμέσως μετά, ο 45χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, καθώς έχει ακόμη μαζί του το όπλο του εγκλήματος. Τόσο στην ευρύτερη ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου όπου αναζητείται ο δολοφόνος, όσο και στο σπίτι όπου έγινε το φονικό, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον φόβο αντεκδίκησης.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίκυ Καρατζόγλου: «Σήμερα για να προχωρήσεις πρέπει να πάρεις το θέμα πάνω σου. Μόνο έτσι προχωράς»


Τουρκία: 268% η αύξηση στην τιμή της βενζίνης σε σύγκριση με πέρυσι – Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της τουρκικής λίρας


Προσωπικός γιατρός: Μειωμένη συμμετοχή σε φάρμακα σε όσους εγγραφούν - Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης