Αγρίνιο: Νεκρή 53χρονη που έπεσε από διαμέρισμα τρίτου ορόφου
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο από το άκουσμα της είδησης του θανάτου μιας 53χρονης γυναίκας, η οποία έπεσε σε ακάλυπτο χώρο από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, λίγο μετά τις 11:15 το πρωί της Τρίτης 17 Μαΐου.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Διαμαντή και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως και η Αστυνομία.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έμενε μόνη της σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.