Γλυφάδα: Συνέλαβαν ληστή μέσα σε έξι λεπτά

Γλυφάδα: Συνέλαβαν ληστή μέσα σε έξι λεπτά

Η σύλληψη του 30χρονου σεσημασμένου, σημειώθηκε στις 04:06 και ενώ στις 04:00 ενημερώθηκε το περιπολικό της Γλυφάδας από τον υπάλληλο του πρατηρίου και μετέβη άμεσα στο σημείο

astynomia_peripoliko
Αστυνομικοί του Τμήματος Γλυφάδας συνέλαβαν ληστή με κατσαβίδι που ρήμαζε σπίτια, βενζινάδικα και καταστήματα στα νότια προάστια σε μόλις 6 λεπτά!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο όμως αποτελεί πραγματικότητα και χαρακτηριστικό της ετοιμότητας των συγκεκριμένων αστυνομικών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα και μόλις αποδεσμεύτηκαν από σταθερή φρουρά επίσημου προσώπου στην περιοχή της Γλυφάδας, πήραν σήμα για τον ληστή με το κατσαβίδι, που βρισκόταν σε πρατήριο υγρών καυσίμων για να το ληστέψει, ενήργησαν αστραπιαία και κατάφεραν να τον εντοπίσουν σε μόλις 6 λεπτά και να του περάσουν χειροπέδες.

Η σύλληψη του 30χρονου σεσημασμένου, σημειώθηκε στις 04:06 και ενώ στις 04:00 ενημερώθηκε το περιπολικό της Γλυφάδας από τον υπάλληλο του πρατηρίου και μετέβη άμεσα στο σημείο. Ωστόσο, ο δράστης κατάλαβε πως είχε ενημερωθεί η Αστυνομία και έσπευσε να εξαφανισθεί. Όμως οι έμπειροι αστυνομικοί «χτένισαν» μέσα σε ελάχιστα λεπτά την περιοχή και τον εντόπισαν σε παράδρομο της λεωφόρου Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα. Πάνω του, κουβαλούσε το κατσαβίδι και χρυσαφικά τα οποία προφανώς ήταν η λεία του από άλλη «επίσκεψη».
Ειδήσεις σήμερα:

Συντάξεις Ιουνίου: Οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

Eurovision: Η Αμάντα μάγεψε και πήρε το εισιτήριο για το Σάββατο

Survivor: Σοϊλέδης και Καραγκούνιας σε νέα κόντρα - Μοιρασμένες οι αντιδράσεις στο Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης