Ναύπακτος: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 68χρονου αθλητή που έπεσε σε χαράδρα
Θλίψη για την απώλειά του στον αθλητικό κόσμο - Έχασε τη ζωή του πέφτοντας από χαράδρα 70 μέτρων κατά τη διάρκεια αγώνα δρόμου
Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο 68χρονος δρομέας, Χριστόφορος Δουραμάνης, που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής πέφτοντας σε χαράδρα περίπου 70 μέτρων, κατά την διάρκεια του αγώνα 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας στην Ορεινή Ναυπακτία.
Η κηδεία του έγινε σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μεσημέρι της Τρίτης, στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών, με την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του να είναι απαρηγόρητοι από τον ξαφνικό χαμό του σύμφωνα με το το thebest.gr.
Η απώλειά του έχει σκορπίσει βαθιά θλίψη σε όλο τον αθλητικό κόσμο και ιδίως στους ανθρώπους του στίβου και του μαραθώνιου.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood, να επιλέξεις το efood market, να κάνεις τα ψώνια σου και σε πολύ λίγο η παραγγελία θα είναι σε εσένα
Τριήμερο στην πρωτεύουσα; Businesstrip ή ταξίδι αναψυχής; Το MoxyAthens City στην καρδιά της πόλης μπορεί να σε κάνει να τη δεις και, κυρίως, να τη ζήσεις διαφορετικά!