Ένα ανεμόπτεροφαίνεται πως έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μπούρου στην Κάρυστο της Εύβοιας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, στο ανεμόπτερο επέβαιναν δυο άτομα με καταγωγή από την Τουρκία.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι δύο Τούρκοι επιβαίνοντες στο ανεμόπτερο είναι καλά στην υγεία τους και αυτή την ώρα μεταφέρονται με αυτοκίνητο του λιμεναρχείου Καρύστου στο Γενικό Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν για προληπτικούς λόγους σε εξετάσεις.
Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση του λιμεναρχείου Καρύστου στο σημείο της πτώσης.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.