Οπαδική βία στην Ελευσίνα: «Τον χτυπούσαν με σιδερολοστούς και κοκκάλινα γάντια», λέει η αδελφή του 22χρονου θύματος

Οπαδική βία στην Ελευσίνα: «Τον χτυπούσαν με σιδερολοστούς και κοκκάλινα γάντια», λέει η αδελφή του 22χρονου θύματος

Η 20χρονη, μιλώντας στο protothema.gr, κάνει λόγο για «παγίδα» που έστησαν στον αδελφό της οι χούλιγκανς οι οποίοι του έκλεισαν ραντεβού μέσω Facebook στην οδό Κανελλοπούλου στην Ελευσίνα

peripoliko
Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη ένας  22χρονος στην Ελευσίνα με δράστες μια ομάδα 20 χούλιγκαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως λέει στο protothema.gr η αδελφή του 22χρονου, ο άτυχος νεαρός σώθηκε από θαύμα καθώς η ομάδα των χούλιγκανς τον κλωτσούσε και τον χτυπούσε με λοστούς και κόκκαλινα γάντια στο κεφάλι επί δέκα λεπτά.

«Ήταν περίπου 20 άτομα, μαυροφορεμένοι. Τον είχαν ρίξει κάτω, τον κλωτσούσαν, τον χτυπούσαν με σιδερολοστούς και του έριχναν μπουνιές στο κεφάλι με κόκκαλινα γάντια. Έχει φάει τρία σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι», τονίζει στο protothema.gr, περιγράφοντας την άσχημη κατάσταση στην οποία μεταφέρθηκε ο αδερφός της στο νοσοκομείο «Αττικόν». «Το παιδί προσπαθεί να συνέλθει. Ήταν μέσα στα αίματα. Τον πήγαν σηκωτό στο νοσοκομείο, δεν έβλεπε, δεν μίλαγε, δεν κουνιόταν», δηλώνει η ίδια.

Η 20χρονη κάνει λόγο για «παγίδα» που έστησαν οι χούλιγκανς στον αδελφό της καθώς  του έκλεισαν ραντεβού μέσω Facebook στην οδό Κανελλοπούλου στην Ελευσίνα

«Ο αδελφός μου πήγε εκεί νομίζοντας ότι έχει ραντεβού με μια κοπέλα. Του είχαν στείλει μήνυμα από ψεύτικο προφίλ στο Facebook αλλά από πίσω κρύβονταν αυτοί. Είχαν στείλει μηνύματα σε όλη την παρέα από το Αιγάλεω. Από ο, τι έμαθα αυτοί έχουν το club στην Ελευσίνα. Πρόλαβαν και του φώναξαν κάτι για ένα πανό», εξηγεί ενώ επισημαίνει πως ο φίλος του αδελφού της ήταν τυχερός.

«Ο φίλος του πρόλαβε να τρέξει, τους ξέφυγε και κρύφτηκε σε ενα κατάστημα. Έτσι γλίτωσε», προσθέτει. Ο 22χρονος αναρρώνει από τα σοβαρά τραύματα που του προκάλεσαν οι χούλιγκανς. Ωστόσο, η αδελφή του μιλώντας στο protothema.gr κάνει λόγο για μια επίθεση που εκτός από οπαδικά χαρακτηριστικά δεν αποκλείεται να έχει και πολιτικό υπόβαθρο.

«Υπάρχει μια κόντρα με φασίστες και αντιφασίστες στο Αιγάλεω. Και αυτοί ασχολούνται με αυτά. Πρόσφατα, κάποια παιδιά από τα σχολεία μας στο Αιγάλεω δέχονταν απειλητικά μηνύματα», σημειώνει η 20χρονη.



Ειδήσεις σήμερα:

Αρση μέτρων: «Ανοίγει» η διασκέδαση, παραμένει η μάσκα - Συνεδριάζει η επιτροπή

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Θα γίνουν ανακοινώσεις μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες, λέει η ΕΛ.ΑΣ.

«Θεέ μου, καρχαρίας τρώει άνθρωπο, είναι τρελό!» - Βίντεο-σοκ από επίθεση λευκού καρχαρία που πάγωσε την Αυστραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης