Οπαδική βία στη Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε 41χρονος για ένα από τα δυο οπαδικά επεισόδια

Οπαδική βία στη Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε 41χρονος για ένα από τα δυο οπαδικά επεισόδια

Τα επεισόδια σημειώθηκαν με διαφορά δυο ημερών και, προφανώς, συνδέονται μεταξύ τους - Είχαν προηγηθεί τέσσερις συλλήψεις - Προφυλακίστηκε ο ένας, αναβολή μέχρι τη δίκη τους πήραν οι άλλοι τρεις

xalkida_via
Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, προφυλακίστηκε 41χρονος οπαδός που εμπλέκεται σε επεισόδιο αθλητικής βίας στη Χαλκίδα, το οποίο σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες

Οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, για άλλο επεισόδιο, ζήτησαν και πήραν αναβολή, λόγω απουσίας του δικηγόρου τους. Ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι, οι δύο με περιοριστικούς όρους. Οι δύο πρώτοι θα πρέπει να παρουσιάζονται κάθε μέρα στο Αστυνομικό Τμήμα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη στις 17 Φεβρουαρίου, οπότε ορίστηκε η δίκη.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Χαλκίδας, στις 23:45 το βράδυ της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου, ο 41χρονος με δύο ακόμα συνεργούς του, επιτέθηκαν στην περιοχή Κανήθου, σε 28χρονο οπαδό άλλης ομάδας, μπροστά στα μάτια της φίλης του. Τον ξυλοκόπησαν και ο 41χρονος φέρεται να ήταν αυτός που τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα.

Μάλιστα, απείλησαν το ζευγάρι ότι αν καταγγείλουν την επίθεση στην αστυνομία, θα κάνουν κακό στις οικογένειές τους. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, που παραμένει ακόμη για νοσηλεία, ενώ δεν κατήγγειλε αμέσως την αιματηρή επίθεση.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chsmpstfrl0h-st)


Την επόμενη ημέρα το βράδυ, πέντε άτομα έστησαν για αντίποινα καρτέρι στον 41χρονο, έξω από γυμναστήριο της Χαλκίδας. Όταν στάθμευσε το αυτοκίνητό του και μπήκε η ανήλικη κόρη του στα πίσω καθίσματα, δύο άτομα τον έβγαλαν από το όχημα τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι και προκάλεσαν φθορές στο παρμπρίζ και τα τζάμια. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατονόμασε τους δράστες.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας μετά από έρευνες συνέλαβε συνολικά τέσσερα άτομα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο 28χρονος τραυματίας και η φίλη του κατονόμασαν ως δράστη της επίθεσης τον 41χρονο, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Πηγή: eVima


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με έξι θέσεις αιμοκάθαρσης απέκτησε το νοσοκομείο της Ικαρίας

Με φανταστική εμφάνιση στους «4» στην Αγία Πετρούπολη η Σάκκαρη-Δείτε βίντεο

Τοπικές βροχές αύριο από το απόγευμα και με μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης