Δήμος Αθηναίων: Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Δήμος Αθηναίων: Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Οι υπηρεσίες του δήμου πραγματοποίησαν ελέγχους και εργασίες σε σχολικές δομές – Με τρία self τεστ η επιστροφή των μαθητών

sxoleia_1
Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 31 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, στον Δήμο της Αθήνας.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες, επισημαίνει ο δήμος σε ανακοίνωσή του, πραγματοποίησαν τα προηγούμενα 24ωρα τους αναγκαίους ελέγχους και εργασίες ώστε η επιστροφή των μαθητών στις σχολικές δομές, να γίνει με απόλυτη ασφάλεια.


Ήδη, έχει ανακοινωθεί ότι οι μαθητές, εμβολιασμένοι και μη, όπως και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, σχολείων που την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν σε αναστολή λειτουργίας λόγω της κακοκαιρίας, θα πρέπει να επιστρέψουν με ένα επιπλέον self test έως 24 ώρες πριν, επομένως να κάνουν τρία (3) την εβδομάδα 31/1-4/2.

Τα self test, επομένως, στα σχολεία που παρέμειναν κλειστά την εβδομάδα που πέρασε, θα πραγματοποιηθούν έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (31/1), της Τρίτης (1/2) και της Παρασκευής (4/2).

Οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν δυο rapid test και ένα self test, όλα με δική τους επιβάρυνση. Το ραπιντ τεστ θα πρέπει πραγματοποιηθεί έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (31/1) και της Παρασκευής (4/2) ενώ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και self test έως 24 ώρες πριν την προσέλευση της Τρίτης (1/2).


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε live: Στην τελική ευθεία η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας - Το βράδυ η ονομαστική ψηφοφορία


Στα 11.124 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 97 θάνατοι και 571 διασωληνωμένοι


Βόλος: Πυροβολισμοί στο Αλιβέρι από αστυνομικούς που κυνηγούσαν ανήλικο - Ξεσηκωμός στον οικισμό των Ρομά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης