Δήμος Αθηναίων: Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί
Οι υπηρεσίες του δήμου πραγματοποίησαν ελέγχους και εργασίες σε σχολικές δομές – Με τρία self τεστ η επιστροφή των μαθητών
Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 31 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, στον Δήμο της Αθήνας.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες, επισημαίνει ο δήμος σε ανακοίνωσή του, πραγματοποίησαν τα προηγούμενα 24ωρα τους αναγκαίους ελέγχους και εργασίες ώστε η επιστροφή των μαθητών στις σχολικές δομές, να γίνει με απόλυτη ασφάλεια.
Ήδη, έχει ανακοινωθεί ότι οι μαθητές, εμβολιασμένοι και μη, όπως και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, σχολείων που την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν σε αναστολή λειτουργίας λόγω της κακοκαιρίας, θα πρέπει να επιστρέψουν με ένα επιπλέον self test έως 24 ώρες πριν, επομένως να κάνουν τρία (3) την εβδομάδα 31/1-4/2.
Τα self test, επομένως, στα σχολεία που παρέμειναν κλειστά την εβδομάδα που πέρασε, θα πραγματοποιηθούν έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (31/1), της Τρίτης (1/2) και της Παρασκευής (4/2).
Οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν δυο rapid test και ένα self test, όλα με δική τους επιβάρυνση. Το ραπιντ τεστ θα πρέπει πραγματοποιηθεί έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (31/1) και της Παρασκευής (4/2) ενώ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και self test έως 24 ώρες πριν την προσέλευση της Τρίτης (1/2).
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.