Βανδάλισαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην Αθήνα με συνθήματα κατά των βιαστών
Οι δράστες βανδάλισαν με σπρέι και συνθήματα κατά των βιαστών και τα αγάλματα στα Προπύλαια, την πλατεία Συντάγματος και όλα τα κεντρικά κτήρια των τραπεζών
Καταστροφές στον κέντρο της Αθήνας προκάλεσαν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής μετά τη διαδήλωση στήριξης της 24χρονης Γεωργίας που έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι δράστες βανδάλισαν με σπρέι και συνθήματα κατά των βιαστών, το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, τα αγάλματα στα Προπύλαια, την πλατεία Συντάγματος, όλα τα κεντρικά κτήρια των τραπεζών και όλες τις ζαρντινιέρες.
Οι εικόνες προκαλούν αποτροπιασμό, καθώς εκτός από το αισθητικό κομμάτι και το θεμα σεβασμού και προστασίας του δημόσιου χώρου, οι ζημιές αυτές επιφέρουν ένα μεγάλο κόστος αποκατάστασης.
Ωστόσο τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων ενεργοποιήθηκαν από νωρίς και «σάρωσαν» το κέντρο με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση αποκατάσταση των περισσοτέρων ζημιών.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς