Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα στην ανακρίτρια

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα στην ανακρίτρια

«Όποια κοπέλα έχει βιώσει αντίστοιχο περιστατικό να μιλήσει», είπε νωρίτερα προσερχόμενη για να καταθέσει 

georgia
Ολοκληρώθηκε η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε, ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, η 24χρονη η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργανώθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη.


Έξοδος 24χρονης από Δικαστικό Μέγαρο - GRTimes.gr


Η κατάθεση της διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα και έγινε παρουσία ψυχολόγου, όπως προβλέπουν οι νέες διατάξεις της Ποινικής Δικονομίας για τέτοιους είδους εγκλήματα.

Η 24χρονη φέρεται να επανέλαβε όσα είχε καταθέσει στην προηγούμενη κατάθεσή της στην ίδια ανακρίτρια, πριν από μία εβδομάδα, περιγράφοντας τα όσα βίωσε στο πάρτι.

Κατά πληροφορίες, προσκόμισε - τυπωμένα σε αντίγραφα- το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αντήλλαξε μέσω κινητού τηλεφώνου με εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα, όπως επίσης και τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν με τα ίδια πρόσωπα. Η ίδια αποχώρησε από τα δικαστήρια χωρίς να κάνει δηλώσεις. Νωρίτερα, είχε καταθέσει ως μάρτυρας, στην ίδια ανακρίτρια, ο εργοδότης της.
Κλείσιμο
georgia3




«Όποια κοπέλα έχει βιώσει αντίστοιχο περιστατικό να μιλήσει»

«Όποια κοπέλα έχει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό να βγει να μιλήσει», είπε κατά την έξοδό της νωρίτερα σήμερα από το τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου και την ολοκλήρωση της κατάθεσής της η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

«Eυχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του. Η αγάπη που νιώθω και έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου», ανέφερε η Γεωργία Μπίκα φτάνοντας το πρωί στο τμήμα.


Έξοδος από τμήμα Ασφαλείας 24χρονη - GRTimes.gr


Στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου βρέθηκε το πρωί η 24χρονη Γεωργία για να καταθέσει για τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, που όπως υποστηρίζει της επιτέθηκε φραστικά, με στόχο να την κάνει να σιωπήσει κατά την κατάθεσή της για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα καλείται να καταθέσει εκ νέου και η 17χρονη φίλη της Γεωργίας Μπίκα, με την οποία μετέβη στο πολυτελές ξενοδοχείο για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα, η φίλη της 24χρονης κοπέλας φέρεται να είχε διαισθανθεί από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με την αρχική της κατάθεση, ότι κάτι δεν εξελισσόταν ομαλά στην ατμόσφαιρα του πάρτι, τονίζοντας στις ανακριτικές αρχές πως «εγώ με το που μπήκα στον χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω», όντας «έκπληκτη από το κλίμα».

Στη λίστα των σημερινών καταθέσεων έχουν προστεθεί και άλλα δύο πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 24χρονης, δηλαδή ο εργοδότης της, Χρήστος Καραθανάσης, αλλά και ένα φιλικό πρόσωπο του τελευταίου, καθώς οι δύο άνδρες κλήθηκαν από τη Γεωργία Μπίκα το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να τη βοηθήσουν και να την απομακρύνουν από το χώρο.

Η καταγγελία της24χρονης Γεωργίας άνοιξε «τον ασκό του Αιόλου», με τις έρευνες να φτάνουν έως και την Κύπρο για κύκλωμα μαστροπείας, ενώ κάποιες κοπέλες άρχισαν σταδιακά να αποκαλύπτουν τις δικές τους εμπειρίες σε αντίστοιχα πάρτι, στα οποία είχαν προσκληθεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δίκη «ψευτογιατρού»: Άφηνε γυναίκες με σκλήρυνση κατά πλάκας να υποφέρουν και τους έλεγε πως έχουν... ψύξη

Adele: Με δάκρυα στα μάτια η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης