Σεισμική δόνηση 3,5 Ρίχτερ έγινε αισθητή σε περιοχές της Λακωνίας και της Μεσσηνίας
Το επίκεντρο εντοπίστηκε 14 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του Γυθείου σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 19:40 απόψε, σε περιοχές της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 14 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του Γυθείου.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 12 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του Γυθείου.
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.