Δολοφονία στη Γλυφάδα: Η μητέρα δεν ξέρει ότι ο γιος της σκότωσε τον σύντροφό της

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Η μητέρα δεν ξέρει ότι ο γιος της σκότωσε τον σύντροφό της

Ο γιος ζει χρόνια στο εξωτερικό - Επικαλέστηκε οικονομικές διαφορές με το θύμα - Ο 66χρονος εργαζόταν στο χρωματοπωλείο της μητέρας και μετά έκανε σχέση μαζί της - Πώς έγινε το έγκλημα, οι περιγραφές όσων ήταν μπροστά

111xromatopoleio-glyfada-dolofonia
Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στην οδό Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα με την άγρια δολοφονία του 66χρονου άνδρα από τον γιο της συντρόφου του έξω από την οικογενειακή τους επιχείρηση.

Όπως αναφέρει, κάτοικος της περιοχής στο protothema.gr ο 51χρονος δράστης ζούσε για χρόνια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Δανία, χωρίς να γνωρίζει κανένας για την τύχη του:

«Στην αρχή νομίζαμε ότι έγινε ληστεία, μετά μαθεύτηκε η αλήθεια και πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν το περιμέναμε. Φαίνεται πως είχαν περιουσιακά θέματα. Ο Θανάσης έλειπε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, πάνω από 20. Ρωτούσα κατά καιρούς τη μάνα του τι κάνει, αλλά απέφευγε να μου απαντήσει. Πότε γύρισε από το εξωτερικό δεν γνωρίζω ακριβώς, πάντως μαζί τους δεν ζούσε γιατί δεν τον βλέπαμε εδώ στην περιοχή. Την οικογένεια την γνωρίζουμε από μικρά παιδιά, καθώς εδώ έμεναν πάντα. Επάνω είναι το σπίτι τους και κάτω η επιχείρηση. Ο πατέρας τους είχε ανοίξει το μαγαζί, μόνο που μετά από χρόνια πέθανε. Υπάρχει και μια κόρη μικρότερη σε ηλικία. Το μαγαζί λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα το ανέλαβε η μάνα με την κόρη. Εκεί δούλευε και ο Γιάννης, που λίγο μετά μάθαμε πως είχε σχέση με την μητέρα τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ακόμα δεν γνωρίζει πως ο γιος της είναι ο δράστης του φονικού, καθώς νομίζει ότι βρίσκεται στη Δανία.

Πώς έγινε η δολοφονία

Ο 66χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, στις έξι το πρωί, από τον 51χρονο γιο της συντρόφου του, όταν πήγε να ανοίξει την οικογενειακή επιχείρηση όπου εργαζόταν και αυτός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν προλάβει να μπει στο χρωματοπωλείο, δέχτηκε επίθεση από τον γιο της συντρόφου του στην οποία και ανήκει το κατάστημα. Αρχικά άρχισαν να διαπληκτίζονται και στη συνέχεια ο 51χρονος, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 66χρονο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Σοκάρει η περιγραφή γειτόνισσας. Όπως περιγράφει «στις 6 τα ξημερώματα είδα το θύμα κάτω πεσμένο και επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα να φωνάζει ''βοήθεια'' και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ».

"Ο άνθρωπος είχε σφυγμό" - Μαρτυρία για την δολοφονία στην Γλυφάδα

Ο δράστης αφού σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».

Δήλωση γειτόνισσας για την δολοφονία στην Γλυφάδα


Φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος 
Κλείσιμο
IMG_3765
IMG_3767

IMG_3752_2
IMG_3754_2
IMG_3755_2

Ειδήσεις σήμερα:

Παραλλαγή Όμικρον: Κρίσιμη η 3η δόση για τη θωράκιση - Νέο κοκτέιλ αντισωμάτων από την AstraZeneca

Πούτιν και Μητσοτάκης έβαλαν στο Σότσι τις βάσεις για βελτίωση των ελληνορωσικών σχέσεων

Κίνημα Αλλαγής: Με άκαπνους, πάρτι και προσωπολατρεία, αλλά χωρίς ντιμπέιτ η άγρια μάχη Ανδρουλάκη – Παπανδρέου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης