Ταξίδι χαράς και προσφοράς από τους “Μικρούς Ήρωες” στον Άγιο Ευστράτιο

Ταξίδι χαράς και προσφοράς από τους “Μικρούς Ήρωες” στον Άγιο Ευστράτιο

Οι Μικροί Ήρωες και οι εργαζόμενοι της Stoiximan έγιναν συνοδοιπόροι στο ταξίδι στον Άγιο Ευστράτιο για να εγκαινιάσουν και να παραδώσουν στους 32 μαθητές το νέο πολυγήπεδο του νησιού.

stoix1

Υπάρχουν άνθρωποι που με γενναιότητα καταφέρνουν να κρατήσουν δυνατή την Ελλάδα στις πιο απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας μας. Είναι αυτοί που καταφέρνουν, παρά τις δυσκολίες, να φωτίζουν το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής, τα ίδια τα παιδιά. Δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους αποφάσισε να σταθεί η Stoiximan, ευρύτερα γνωστή μέσω της πλατφόρμας Stoiximan, καλύπτοντας τις ανάγκες των ελληνικών οικογενειών και των τοπικών κοινωνιών μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα».

Οι Μικροί ήρωες ταξιδεύουν στον Άγιο Ευστράτιο

Κλείσιμο
Με συνοδοιπόρο τον πρεσβευτή του προγράμματος, Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, και την ομάδα της “Σύμπλευσης” (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία), οι “Μικροί ήρωες” ταξίδεψαν στο ακριτικό νησί Άγιος Ευστράτιος για να εγκαινιάσουν και να παραδώσουν στους 32 μαθητές το νέο πολυγηπεδο για τους μικρούς αλλά και μεγάλους ήρωες του νησιού.

P1433831

Ο Σπύρος Γιαννιώτης γνώρισε τους κατοίκους του νησιού, μίλησε στα παιδιά για τη σημασία του ευ αγωνίζεσθαι και μετά τον αγιασμό του γηπέδου, συμμετείχε στους αγώνες που ακολούθησαν μεταξύ των μελών της ομάδας της Σύμπλευσης, της Stoiximan και των κατοίκων του νησιού.

Την παρουσία τους για πρώτη φορά στο πρόγραμμα αυτό, έδωσαν και εργαζόμενοι της Stoiximan, οι οποίοι ταξίδεψαν στο ακριτικό νησί, γνώρισαν από κοντά και συνέβαλαν στο έργο της Σύμπλευσης.

Σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι η Stoiximan, πάντα πιστή στις αξίες της ομάδας, έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους της να συνταξιδέψουν, να γνωριστούν καλύτερα, να αποκτήσουν κοινές μνήμες και δεσμούς και να αντιληφθούν με άμεσο τρόπο το κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας στην οποία εργάζονται.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, η Stoiximan συνεχίζει να στηρίζει και να εμπνέεται από τις ιστορίες των ανθρώπων της ακριτικής Ελλάδας, ταξιδεύοντας σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, προσφέροντας ευκαιρίες και δυνατότητες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της.

IMG_5884-neo

Η δράση «Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα» έρχεται σε συνέχεια των δράσεων, «Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» και «Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν», κάνοντας πράξη τη δέσμευση της Stoiximan να επενδύει σε πρωτοβουλίες που αφουγκράζονται τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, και υλοποιώντας ενέργειες που βάζουν το παιδί και την οικογένεια ανάμεσα στις βασικές της προτεραιότητες.

Μάθε περισσότερα στο iroes.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης