Κρήτη: Δεύτερη ανήλικη στο νοσοκομείο από αλκοόλ!

Κρήτη: Δεύτερη ανήλικη στο νοσοκομείο από αλκοόλ!

Έχασε τις αισθήσεις της από την μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ - Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού καταστήματος

alkoolll
Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο, η κοινωνία της Κρήτης βρέθηκε αντιμέτωπη με το πρόβλημα της χρήσης αλκοόλ από ανήλικους, καθώς ένα κοριτσάκι που έχει κλείσει ακόμη τα 14 διακομίστηκε στο νοσοκομείο με έντονα συμπτώματα οξείας μέθης, μόλις μια μέρα μετά από έναν 15χρονο που επίσης κινδύνευσε!

Το κορίτσι διασκέδαζε το βράδυ της Παρασκευής σε νυχτερινό κατάστημα του Γαζίου όπου κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες οινοπνευματωδών ποτών και έχασε τις αισθήσεις της. Αμέσως ενημερώθηκαν οι γονείς της οι οποίοι τη μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και της παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια. Η 14χρονη διέφυγε τον κίνδυνο, αλλά για την κατάστασή της ενημερώθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης όπου διασκέδαζε. Όμως, δεν τον βρήκαν και αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Μόλις την περασμένη Πέμπτη, είχε διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για τις πρώτες βοήθειες ένας 15χρονος από τη Μεσαρά, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε καφετέρια της περιοχής με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και μπήκε "λουκέτο" στην καφετέρια για 15 ημέρες, καθώς ο ανήλικος δεν είχε κάνει rapid test.

Ειδήσεις σήμερα 

Λεπτή ισορροπία μέχρι τα Χριστούγεννα - Αγώνας για ανοιχτή οικονομία και εμβολιασμούς πριν τα νέα μέτρα


Με συννεφιά η επιστροφή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Προβάδισμα Λοβέρδου σε αυξημένη συμμετοχή και μειονέκτημα Γιώργου στο β’ γύρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης