Βίντεο από τη στιγμή που γιατρός πιάνεται στα πράσα να τσεπώνει «φακελάκια»

Βίντεο από τη στιγμή που γιατρός πιάνεται στα πράσα να τσεπώνει «φακελάκια»

Ο γιατρός, που έχει συλληφθεί, απέσπασε από πέντε περιπτώσεις πάνω από 1.500 ευρώ - Το χρονικό της υπόθεσης

fak
Στη σύλληψη γιατρού του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Αθηνών, προχώρησε η αστυνομία, με την κατηγορία ότι εισέπραττε «φακελάκια» πριν, αλλά και μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις. Απέσπασε μόνο από πέντε περιπτώσεις, που ταυτοποιήθηκαν, 1.600 ευρώ, με τις έρευνες για τη δράση του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η δράση του γιατρού καταγράφηκε σε κάμερα, με τα βίντεο να δημοσιοποιούνται από το MEGA.


Ο κατηγορούμενος γιατρός έχει συλληφθεί, ωστόσο αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει ότι όσοι του έδωσαν χρήματα το έκαναν μόνοι, χωρίς εκείνος να τους ζητήσει το οτιδήποτε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2020. Ασθενής καταγγέλλει ότι αναγκάστηκε να δώσει το φακελάκι για να κάνει εγχείρηση. Ο γιατρός, όπως υποστηρίζει, είχε ξεκαθαρίσει πως αν δεν πληρωνόταν εξτρά, δε θα έμπαινε στο χειρουργείο.

Κλείσιμο
Τον Σεπτέμβριο του 2020 έγιναν στην αστυνομία οκτώ καταγγελίες από ασθενείς και το στενό τους περιβάλλον. Όλοι τους τονίζουν ότι εκβιάστηκαν από τον γιατρό και πείστηκαν να του δώσουν φακελάκι.

Στα βίντεο του Mega φαίνεται ο γιατρός να κάθεται στην ίδια θέση και να έχει απέναντι είτε τους ασθενείς, είτε στενούς συγγενείς τους. Σε όλες τις περιπτώσεις οι τσάντες ανοίγουν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι φάκελοι καταλήγουν στα χέρια του, με τον γιατρό σε όλες τις περιπτώσεις να ευχαριστεί και να εύχεται περαστικά.

Φαίνεται άλλες φορές να αφήνει τα χρήματα για λίγο στο γραφείο και άλλες να τα βάζει στα γρήγορα μέσα στις τσέπες είτε του παντελονιού του, είτε της χειρουργικής ποδιάς του.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020, βρέθηκε σε ξαφνικό διπλό έλεγχο στο γραφείο του στο νοσοκομείο αλλά και στο σπίτι του, το ποσό των 54.350 ευρώ καθώς και 4.845 δολάρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Με rapid test οι ανεμβολίαστοι σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά κέντρα και εξωτερικούς χώρους εστίασης, εισηγούνται οι ειδικοί

Αποκάλυψη μέσω «διαρροής» sms: Ο Αυστραλός πρωθυπουργός κορόιδευε ως το «παρά ένα» τον Μακρόν για τα υποβρύχια!

Έως και 10.000 κρούσματα κορωνοϊού αν δεν ληφθούν μέτρα εκτιμά ο Σαρηγιάννης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης