Συσσωρευμένα κρούσματα γαστρεντερίτιδας παρατηρήθηκαν στην Αρναία Χαλκιδικής τα τελευταία 24ωρα.
Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το Κέντρο Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης Μονάδων Αντιρύπανσης Χαλκιδικής (ΚΕΠΑΜΑΧ) πήρε δείγμα του πόσιμου νερού για να εξεταστεί αν έχει παρεισφρήσει δίκτυο ύδρευσης κάποιο μικρόβιο μετά την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.
Από τους κατοίκους ζητήθηκε να μην καταναλώνουν το πόσιμο νερό.
Τα αποτελέσματα όλων των αναλύσεων που ζήτησε ο δήμος από το ΚΕΠΑΜΑΧ θα γίνουν γνωστά στο τέλος της εβδομάδας.
Ο κ. Βαλιάνος τόνισε ότι ο δήμος έκανε κανονικά τις προβλεπόμενες χλωριώσεις του νερού, ενώ πρόσφατα είχαν καθαριστεί και οι δεξαμενές.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.