Νύχτα αγωνίας στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής - Εκκενώθηκαν τα σπίτια που βρίσκονται κοντά στα δύο ρέματα - Δείτε βίντεο
«Φουσκώνουν» επικίνδυνα τα δυο ρέματα που περνούν μέσα από το χωριό
Βρέχει ασταμάτητα στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής με αποτέλεσμα οι δύο χείμαρροι που περνούν μέσα από το χωριό να... φουσκώνουν επικίνδυνα.
Τα σπίτια που βρίσκονται κοντά στα δύο ρέματα έχουν εκκενωθεί και οι άνθρωποι φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Όπως αναφέρουν στο halkidikinews.gr κάτοικοι της Ολυμπιάδας «Αν δεν σταματήσει σύντομα η βροχή θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα και στα σπίτια».
Τα δυο ρέματα παρά το ότι δέχτηκαν τις προηγούμενες ώρες εκβαθύνσεις από μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν και να ξεχυθούν στο χωριό.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.