Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο στην Αττική

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο στην Αττική

Ήδη, η Περιφέρεια Αττικής έδωσε εντολή να μην λειτουργήσουν τα σχολεία που λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες

kakokairia_ballos
Κλειστά θα είναι αύριο όλα τα σχολεία στην Αττική με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος», μετά από ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσίας.  Η διακοπή λειτουργίας γίνεται «για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας».

Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έδωσε εντολή να μην λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρβες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σε πλήρη ετοιμότητα και διαρκή επιφυλακή βρίσκεται όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, κατόπιν σχετικής εντολής του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Στο πλαίσιο αυτό και για προληπτικούς λόγους σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και αύριο Παρασκευή 15 του μηνός θα βρίσκονται σε επιφυλακή ειδικά μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής σε ρέματα και περιοχές υψηλού κινδύνου σε όλο το εύρος της Περιφέρειας, προκειμένου να επέμβουν άμεσα, όπου και αν απαιτηθεί.

Ηπεριφέρεια συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες που είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Συντριπτικά υπέρ του εμβολιασμού των παιδιών άνω των 12 ετών οι παιδίατροι


Πακιστάν: Αναστέλλει τις πτήσεις στην Καμπούλ - Καταγγέλλουν «απρέπειες» και «εκφοβισμούς» από τους Ταλιμπάν


Απολογία Κακαράντζουλα: «Η Ιωάννα με περιέπαιζε πίσω απ' την πλάτη μου, αυτός ήταν ο λόγος που της έριξα βιτριόλι, ζητώ συγγνώμη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης