Syniparxis Forum 2021: Στις 9 και 10 Οκτωβρίου συζήτηση για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Syniparxis Forum 2021: Στις 9 και 10 Οκτωβρίου συζήτηση για τη βιώσιμη ανάπτυξη

 Το φόρουμ θα διεξαχθεί στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

image_6483441
Ο οργανισμός Portal of Sustainable Development συστήνει στο κοινό το “Syniparxis Forum 2021” στις 9 & 10 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο «Γ.Καραμπατζός» στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελ.Βενιζέλου 70, Καλλιθέα, με στόχο τη δημιουργία μιας στοχευμένης συζήτησης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στη σύγχρονη και μελλοντική Ελλάδα.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη στo Viva.gr. Οι 35+ προσκεκλημένοι ομιλητές από τον ακαδημαϊκό, πολιτικοοικονομικό και τον χώρο του πολιτισμού θα φωτίσουν κάθε πτυχή του πεδίου με ομιλίες, παρουσιάσεις, πάνελ συζητήσεων και workshops.

Στη διάρκεια του Forum, που θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και εντάσσεται επίσημα στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης, ως μία από τις δράσεις που γίνονται στη χώρα μας. Θα  αναλυθεί η πολυδιάστατη έννοια της Βιώσιμης Ανάπτυξης υπό το πρίσμα της Οικονομίας, της Κοινωνίας, του Πολιτισμού και ασφαλώς του Περιβάλλοντος, δηλαδή τους πυλώνες στους οποίους εδράζεται η Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Αυτή η επιδιωκόμενη ετήσια συνάντηση ανθρώπων, φορέων, θεσμών, οργανισμών και επιστημόνων προσβλέπει σε έναν σταθερό κύκλο επικοινωνίας για την πραγμάτωση της αειφορίας στην δεκαετία που διανύουμε, προσεγγίζοντας ολιστικά την Agenda2030 και τους 17 Στόχους που έθεσε ο Ο.Η.Ε το 2015.

Κλείσιμο
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του οργανισμού και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram, Linkedin.


Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα o 30χρονος ακροδεξιός που συνελήφθη για την επίθεση κατά μελών της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη

Unicef: Η ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων επιδεινώθηκε σημαντικά λόγω της covid-19

Γιατί «έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp - Πού απέδωσε ο όμιλος το crash των 6 ωρών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης