Ακόμη μία καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησηςβλέπει το φως της δημοσιότητας. Γυναίκα κατήγγειλε σήμερα το πρωί, στους αστυνομικούς στο ΑΤ Αμπελοκήπων, πως ο πρώην σύντροφος της την βίασεμέσα στο σπίτι της!
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν όταν ο άνδρας αλβανικής καταγωγής την επισκέφθηκε χθες το βράδυ στο σπίτι όπου διαμένει με τον 4χρονο γιο τους.
Όπως ανέφερε στην καταγγελία της ο κατηγορούμενος της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά όμως εκείνη αρνήθηκε. Τότε άρχισε να φοβάται πως θα της κάνει κακό και δεν αντέδρασε. Σήμερα το πρωί όμως κάλεσε το 100 και κατήγγειλε πως την βίασε μέσα στο σπίτι της.
Ο Αλβανός προσήχθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου στο ΑΤ Αμπελόκηπων προκειμένου να εξεταστεί από τους αστυνομικούς και να καταθέσει για το συμβάν, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργούν οι άνδρες της Ασφάλειας. Η άτυχη γυναίκα κατέθεσε και μήνυση για το συμβάν με τον πρώην σύντροφο της να οδηγείται στον Εισαγγελέα. Πριν από λίγες ημέρες όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες στο protothema.gr τον είχε καταγγείλει ενδοοικογενειακή βια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστικές αποφάσεις για διακίνηση ναρκωτικών και εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.