Ρόδος: 14χρονη Γερμανίδα κατηγορεί για βιασμό 19χρονο ομοεθνή της

Ρόδος: 14χρονη Γερμανίδα κατηγορεί για βιασμό 19χρονο ομοεθνή της

Ο ιατροδικαστής θα ρίξει φως στις καταγγελίες της ανήλικης

viasmos
Ο ιατροδικαστής αναμένεται να εξακριβώσει αν μια 14χρονη Γερμανίδα φέρει ίχνη βιασμού, που η ίδια κατήγγειλε ότι υπέστη από έναν 19χρονο ομοεθνή της στην παραλία του ξενοδοχείου όπου παραθερίζουν με τις οικογένειές τους στην περιοχή Καλλιθέα της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη, που υποστηρίζει ότι ήταν παρθένα, οι δυο τους γνωρίστηκαν την περασμένη Δευτέρα στο μπαρ του ξενοδοχείου, όπου διασκέδαζε με μια φίλη της και ο 19χρονος άρχισε να την φλερτάρει δα ζώσης και μέσω μηνυμάτων. Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης πήγαν στην παραλία και εκεί ο νεαρός Γερμανός ασέλγησε σε βάρος της με την χρήση βίας, ενώ της είχε κλείσει το στόμα με το χέρι του.

Τελικά, η ανήλικη τον απώθησε και έτρεξε στην φίλη της, μαζί με την οποία ενημέρωσαν τους γονείς της και αστυνομικούς της Ασφαλείας. Ο 19χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για βιασμό, ωστόσο αρνείται ότι είχε ερωτική επαφή με το κορίτσι, αν και φιλήθηκαν και αγκαλιάστηκαν και υποστηρίζει ότι η 14χρονη τρόμαξε επειδή εκείνος ερεθίστηκε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης