Άνδρος: «Φιλί» ζωής σε ηλικιωμένη - Δύο υπάλληλοι beach bar την γλύτωσαν από βέβαιο πνιγμό

Άνδρος: «Φιλί» ζωής σε ηλικιωμένη - Δύο υπάλληλοι beach bar την γλύτωσαν από βέβαιο πνιγμό

Με εντυπωσιακή αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ενέργεια, νεαροί φοιτητές-εργαζόμενοι, στο beach bar San Pedro, γλίτωσαν την ηλικιωμένη από βέβαιο πνιγμό

IMG-407b2ada742c8bb7f446a68d9fc28dc4-V
«Δεν το σκέφτηκα δευτερόλεπτο… έδωσα άμεσα βοήθεια στην ηλικιωμένη που πάλευε να κρατηθεί στην επιφάνεια της θάλασσας», τα λόγια νεαρού που χάρισε το «φιλί της ζωής» και έσωσε γυναίκα που πνιγόταν σε παραλία της Άνδρου.

Με εντυπωσιακή αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ενέργεια, νεαροί φοιτητές-εργαζόμενοι, στο beach bar San Pedro, γλίτωσαν την ηλικιωμένη από βέβαιο πνιγμό.

Σε μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού, στον Άγιο Πέτρο, οι δύο νεαροί προτού ξεκινήσουν την εργασία τους, άκουσαν φωνές και χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσαν να βοηθήσουν. Ο ένας από τους δύο βούτηξε στη θάλασσα και ο άλλος με το κανό προσέγγισε την ηλικιωμένη που ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Με εντυπωσιακή ταχύτητα, κατάφεραν να την σώσουν και να την ανασύρουν σώα στην ακτή.

Όπως επισημαίνει στο protothema.gr, ο φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πατρών, Χάρης Καραδήμος, το πρωί καταφθάνουν πολλοί λουόμενοι στην παραλία και κολυμπούν προτού αναλάβουν υπηρεσία οι ναυγοσωστες της ακτής.

«Ευτυχώς που βρεθήκαμε στη σωστή θέση, στον σωστό χρόνο και όλα πήγαν καλά», λέει ο δεύτερος νεαρός φοιτητής, Δημήτρης Βαμβουράς από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Σε λίγα δευτερόλεπτα, όπως τονίζει, ολοκληρώθηκε η διάσωση χωρίς μάλιστα να καταλάβει ο κόσμος που βρισκόταν στην παραλία τι ακριβώς συνέβη.

Ήταν, αν μη τι άλλο, περιπετειώδης η διαμονή των φοιτητών στην Άνδρο με την επιχείρηση διάσωσης της ηλικιωμένης να γλιτώνει ακόμη έναν πνιγμό τη θερινή περίοδο στη θάλασσα.


Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης