Φωτιά στην Αττική: Επίθεση σε συνεργείο του OPEN στους Θρακομακεδόνες - Δείτε βίντεο
Ομάδα ατόμων, προπηλάκισε τους δημοσιογράφους και τον οπερατέρ του καναλιού - Χτύπησαν και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ
Ομάδα ατόμων επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τα γεγονότα μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων.
Αρχικά υπήρξε φραστική επίθεση προς τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά ενώ στη συνέχεια ομάδα ατόμων επιτέθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η δημοσιογράφοςΕλευθερία Σπυράκη.
Ελευθερία Σπυράκη: «Την στιγμή της επίθεσης, ήταν δίπλα στο συμβάν αστυνομικοί, και δεν έκαναν τίποτα»!
Ομάδα 15 ατόμων, προπηλάκισε τους δημοσιογράφους και τον οπερατέρ του καναλιού. Χτύπησαν και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ με προσωπικά αντικείμενα, και τα χρήματα του. Στη συνέχεια, όπως σχολίασε η δημοσιογράφος, με την παρέμβαση των πυροσβεστών, έληξε το συμβάν.
Κλείσιμο
Το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά καθώς υπήρχε απευθείας σύνδεση με τα δημοσιογραφικά συνεργεία να γίνονται θύματα επίθεσης εν ώρα εργασίας, με τη σύνδεση να διακόπτεται απότομα.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»