Μακεδονία: Ζευγάρι θα έσπρωχνε πάνω από μισό κιλό κάνναβης

Μακεδονία: Ζευγάρι θα έσπρωχνε πάνω από μισό κιλό κάνναβης

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι διακινητές συνελήφθησαν

peripoliko_neo
Αγοραστές για την παράνομη πραμάτεια τους αναζητούσαν σε περιοχές της δυτικής και της κεντρικής Μακεδονίας ένας 48χρονος Έλληνας και η 47χρονη αλλοδαπή σύντροφός του, που είχαν στην κατοχή τους περισσότερο από μισό κιλό κάνναβης. Όμως, οι κινήσεις τους υπέπεσαν στην αντίληψη των αστυνομικών της Κοζάνης.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Κρατικής Ασφάλειας Κοζάνης ακολούθησαν τα ίχνη του ζευγαριού και, το απόγευμα της Παρασκευής, τους εντόπισαν στην Θεσσαλονίκη, όπου οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή τους μαζί με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Δέλτα. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκε στην κατοχή τους μία σακούλα η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 550 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι διακινητές συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κοζάνης συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν το εύρος της δράσης τους.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο έλεος της ινδικής μετάλλαξης ο πλανήτης - Βαρύ το πλήγμα για την Ευρώπη με σχεδόν 2 εκατ. νεκρούς

Υψηλοί συμβολισμοί στη φετινή δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας - Προσκλήθηκαν η Μάγδα Φύσσα και η Σταυρούλα Αξαρλιάν

Φωτιά στο Καλέντζι Κορινθίας: Μία σύλληψη για εμπρησμό - Σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης