Καρδίτσα: Καλλιεργούσε δύο χασισοφυτείες σε δάση

Καρδίτσα: Καλλιεργούσε δύο χασισοφυτείες σε δάση

Τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω - «Τσάκωσαν» χασισοκαλλιεργητή και στο Ηράκλειο

212638137_990682325097107_1910288477163920859_n
Γύρω στα 35 χιλιόμετρα απείχαν η μια από την άλλη οι δυο χασισοφυτείες που καλλιεργούσε ο ίδιος άνθρωπος σε δασικές περιοχές της Καρδίτσας, ωστόσο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τις εντόπισαν και έστησαν ενέδρες και στις δυο, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν επ' αυτοφώρω στη μια από αυτές!

Στον χώρο των δυο φυτειών, βρέθηκαν συνολικά 41 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,14 μέτρων τα οποία ξεριζώθηκαν, ενώ κατασχέθηκαν πλαστικά μπιτόνια, ένας κουβάς, ένα λάστιχο ποτίσματος, μια τσάπα και διάφορα σύνεργα για την καλλιέργειας. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του καλλιεργητή, όπου κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 30,6 γραμμαρίων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Τσάκωσαν καλλιεργητή μίνι χασισοφυτείας στο Ηράκλειο

Στο πλαίσιο επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς του Β’ τμήματος Ηρακλείου σε μια περιοχή του ομώνυμου Δήμου, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας ένας Έλληνας την στιγμή που πήγαινε σε έναν υπαίθριο χώρο όπου καλλιεργούσε τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,40 μέτρου. Στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν και δύο ξεριζωμένα και αποξηραμένα δενδρύλλια ύψους 80 εκατοστών, που κατασχέθηκαν μαζί με μία συσκευασία με 150 γραμμάρια αποξηραμένων φύλλων κάνναβης και ένα μαχαίρι. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδήσεις σήμερα

Δουλεύουμε 179 ημέρες το χρόνο για... φόρους και εισφορές!

Σοκ από την αύξηση των κρουσμάτων: Επιστρέφει η μάσκα παντού

Ε
πιστροφή σε μέτρα και πρόστιμα: Nύχτα και νεολαία τρομάζουν για 4ο σκληρό κύμα της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης