Μεσσηνία: Καλλιεργούσαν χασισοφυτεία και έκλεβαν αυτοκίνητα!

Μεσσηνία: Καλλιεργούσαν χασισοφυτεία και έκλεβαν αυτοκίνητα!

Kαλλιεργούσαν 43 δενδρύλλια κάνναβης ανάμεσα σε ελιές, ενώ στην οικία του ενός βρέθηκαν παρκαρισμένα δύο κλεμμένα οχήματα - Με δενδρύλλια κάνναβης συνελήφθη στη Ρόδο

kalamata
Μετά από πολυήμερη παρακολούθηση με φυσικά και τεχνικά μέσα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας οργάνωσαν επιχείρηση σε μια περιοχή της Μεσσηνίας για να συλλάβουν τους καλλιεργητές χασισοφυτείας που έκλεβαν και αυτοκίνητα!

Η επιχείρηση τέθηκε σε εφαρμογή στην τοπική κοινότητα Αραπόλακκα του Δήμου Πύλου-Νέστορος το πρωί της Παρασκευής και συνελήφθησαν ένας 58χρονος Αλβανός και ένας 43χρονος ιδιοκτήτης ελαιώνα στην θέση Μπογκάζι. Οι δυο τους καλλιεργούσαν ανάμεσα στις ελιές 43 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 80 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 20,70 γραμμαρίων, αλλά στην αυλή του 43χρονου βρέθηκαν παρκαρισμένα ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, τα οποία είχαν κλαπεί το 2020 από περιοχές της Αττικής και κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους! Σε βάρος των δυο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και κλοπές τροχοφόρων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Είχε στο σπίτι του μίνι χασισοφυτεία

Έρευνα στο σπίτι ενός 39χρονου στην πόλη της Ρόδου έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,60 μέτρου. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο δράστης συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Φιλιππίνες: Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος με 85 επιβαίνοντες

Κεφαλονιά: Εφιαλτική η νύχτα που πέρασε - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

«Πτήση νυχτερίδας» με wingsuit έκανε ο 55χρονος που σκοτώθηκε στη Βοιωτία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης