Σε έκτακτες ανακοινώσεις προχωρά στις 19.00 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την «έκρηξη» των κρουσμάτων, που έφτασαν σήμερα τα 1.797. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινώσει έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό του συνωστισμού στη νυχτερινή διασκέδαση, ώστε να μην γίνονται μπαρ και άλλα καταστήματα εστίες υπερμετάδοσης. Σ' αυτό το πλαίσιο αναμένεται να θεσπισθούν αυστηρότερες ποινές για τα καταστήματα που δεν θα τηρούν τους υγειονομικούς κανονες και τα όρια πληρότητας.
Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι στην κυβέρνηση συζητούν να επεκταθούν και στις μετακινήσεις από νομό σε νομό τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από χθες για τις μετακινήσεις στα νησιά, δηλαδή υποχρεωτικά τεστ για τους μη εμβολιασμένους. Πάντως, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει αυστήρη προειδοποίηση για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων, παράλληλα με έκκληση για εμβολιασμό.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.