Σέρρες: Θηλυκό «δίδυμο» διακινούσε ηρωίνη και κοκαΐνη

Σέρρες: Θηλυκό «δίδυμο» διακινούσε ηρωίνη και κοκαΐνη

Βρήκαν στην κατοχή τους σχεδόν 109 γραμμάρια ναρκωτικών συνολικά - Τον έπιασαν να διακινεί ηρωίνη στη βόρεια Εύβοια και του πέρασαν χειροπέδες

iroini-menid
Στην διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών είχε επιδοθεί ένα «δίδυμο» γυναικών που συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας στην πόλη της Μακεδονίας με επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι της μιας.

Οι δύο Ελληνίδες είχαν από κοινού στην κατοχή τους δυο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 106,2 γραμμαρίων και άλλη μια συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη βάρους 2,6 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Διακινούσε ηρωίνη στη βόρεια Εύβοια

Μπλόκο στο αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε ένας Έλληνας σε περιοχή της βόρειας Εύβοιας έστησαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Ιστιαίας, μετά από πληροφορίες ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών. Πράγματι, στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 13,5 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε και ο δράστης συνελήφθη. Την Τρίτη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερο κύμα καύσωνα: Τους 41 βαθμούς θα αγγίξει σήμερα ο υδράργυρος - «Καμίνι» και η Αττική

Κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη: Το σχέδιο του 49χρονου για την «τέλεια αρπαγή» και πώς τελικά... ναυάγησε

Διευκολύνσεις εμβολιασμένων: Πώς θα λειτουργήσουν εστίαση, θέατρα, αθλητισμός από 1η Ιουλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης