Φωκίδα: Τσάκωσαν πάνω στο… κούρεμα τους χασισοκαλλιεργητές!

Φωκίδα: Τσάκωσαν πάνω στο… κούρεμα τους χασισοκαλλιεργητές!

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς, οι οποίοι καλλιεργούσαν συνολικά 2.400 δενδρύλλια

fwkida
Σαν να μην τρέχει τίποτα πήγαν δυο αλλοδαποί στον χώρο της μεγάλης χασισοφυτείας που είχε εντοπιστεί στη θέση «Αλευροχιά» της κοινότητα Καλλιθέα στην Φωκίδα, αλλά δεν κατάλαβαν ότι τα εκατοντάδες χασισόδεντρα είχαν ξεριζωθεί από τους αστυνομικούς και το έριξαν στο… κούρεμα!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ευπαλίου είχαν καταγράψει όσα βρήκαν στο αυτοσχέδιο κατάλυμα όπου είχαν πιάσει… κοιμώμενους τους δύο αλλοδαπούς καλλιεργητές το πρωί της Πέμπτης, αλλά είχαν αφήσει τα πάντα στη θέση τους καθώς ήταν σίγουροι ότι διέθεταν συνεργούς και κρύφτηκαν ολόγυρα περιμένοντας να εμφανιστούν.

Το πρωί της Παρασκευής έφτασαν οι δύο αλλοδαποί, που προφανώς δεν είχαν μάθει ότι οι συνεργοί τους είχαν συλληφθεί και πήγαν στο κατάλυμα από το οποίο πήραν διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα και… κουρεύτηκαν με μια φορητή συσκευή! Αμέσως μόλις… καλλωπίστηκαν, ξεκίνησαν πεζή από δύσβατο μονοπάτι με προορισμό την εθνική οδό Ιτέας – Αντιρρίου. Όμως, τότε επενέβησαν οι αστυνομικοί που τους παρακολουθούσαν, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Και αυτοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, ενώ οι δύο συνεργοί τους που συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης κρατούνται για να απολογηθούν την Δευτέρα στον ανακριτή. Υπενθυμίζεται ότι στον εκχερσωμένο χώρο πολλών επιπέδων είχαν βρεθεί 1.300 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 ως 1,80 μέτρων, ενώ σε ένα αυτοσχέδιο θερμοκήπιο οι δράστες καλλιεργούσαν άλλα 1.100 δενδρύλλια ύψους δυο εκατοστών, μέσα σε μικρές πλαστικές γλάστρες. Όλα τα δενδρύλλια ποτίζονταν με συνεχόμενη ροή νερού από ένα παρακείμενο ρέμα, στο οποίο είχαν συνδέσει υπέργεια λάστιχα μήκους περίπου 300 μέτρων.

Ειδήσεις σήμερα

«Διευκολύνσεις» εμβολιασμένων: Ποιοι χώροι ανοίγουν, πώς θα ελέγχεται η είσοδος - Προ των πυλών οι ανακοινώσεις

Ματ Χάνκοκ: Εγκατέλειψε και τη σύζυγό του εκτός από το πόστο του υπουργού μετά από 6 εβδομάδες σχέσης με τη σύμβουλό του

Ο κυκλώνας Ενρίκε απειλεί τις δυτικές ακτές του Μεξικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης