Νέα χασισοφυτεία με 157 δενδρύλλια στο Μυλοπόταμο

Νέα χασισοφυτεία με 157 δενδρύλλια στο Μυλοπόταμο

Μόλις έφτασαν οι αρχές στον χώρο της φυτείας, αιφνιδίασαν έναν Έλληνα που εκτελούσε καλλιεργητικές εργασίες και του φόρεσαν χειροπέδες

Mylopotamos-xasisofyteia
Για μια ακόμη φορά, η περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου έγινε θέατρο συντονισμένης επιχείρησης των αστυνομικών του Τ.Α.Ε., που εντόπισαν κατά την διάρκεια εξερεύνησης μια φυτεία με συνολικά 157 δενδρύλλια κάνναβης της ποικιλίας «νάνοι».

Μόλις έφτασαν αθόρυβα στον χώρο της φυτείας, αιφνιδίασαν έναν Έλληνα που εκτελούσε καλλιεργητικές εργασίες και του φόρεσαν χειροπέδες. Τα 157 δενδρύλλια που είχαν ύψος έως ένα μέτρο κατασχέθηκαν, όπως και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του δράστη που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνης για να εξακριβωθεί αν είχε στήσει μόνος του την φυτεία ή είχε και συνεργούς.

Ο σκύλος βρήκε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Μέσα στο σπίτι του στην Χαλκίδα είχε εγκαταστήσει εξοπλισμό για την παραγωγή υδροπονικής κάνναβης ένας Έλληνας που συνελήφθη κατά την διάρκεια επιχείρησης της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε.. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε 15 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,20 μέτρου.

Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν 80 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία σιδερογροθιά και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βιασμός από ιερέα στο Αγρίνιο: Απολογείται τη Δευτέρα - «Κατασκευασμένες οι καταγγελίες», λέει

Καιρός: Συνθήκες καύσωνα με μέγιστες θερμοκρασίες έως 42 βαθμούς - «Καμίνι» η χώρα και το Σαββατοκύριακο

Μεταβιβάζεται σήμερα το Ελληνικό στη Lamda Development
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης