Σέρρες: Φυγόποινος διέρρηξε δυο μαγαζιά και βρέθηκε στην φυλακή

Σέρρες: Φυγόποινος διέρρηξε δυο μαγαζιά και βρέθηκε στην φυλακή

Σύλληψη φυγόποινου διαρρήκτη και στην Πρέβεζα

burglar
Δύο καταστήματα που βρίσκονται σε περιοχή των Σερρών διέρρηξε ένας νεαρός Έλληνας τα ξημερώματα της Τετάρτης, αλλά δεν βρήκε παρά μόνο ένα μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα, το οποίο έκλεψε. Όμως, λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας.

Πάνω του βρέθηκε το μικροποσό που είχε αρπάξει και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός ήταν φυγόποινος καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Σερρών για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος του άσκησε δίωξη, τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί και διέταξε αμέσως μετά να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του.

Σύλληψη φυγόποινου διαρρήκτη και στην Πρέβεζα

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας Έλληνας το απόγευμα της Τετάρτης στην Πρέβεζα και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Έτσι, συνελήφθη και προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.



Ειδήσεις σήμερα 

Τις γιουχάισαν σε στιλ... «Game of Thrones» επειδή επέκριναν ζευγάρι γυναικών που φιλιόταν - Viral βίντεο

Αγία Βαρβάρα: Στην ίδια γειτονιά που σκότωσαν την 64χρονη είχε βρεθεί σε κάδο νεκρή η 6χρονη Στέλλα

Παγώνη: Τα παιδιά θα πρέπει να εμβολιαστούν πριν ξεκινήσουν τα σχολεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης