Πρέβεζα: Διέρρηξαν σπίτι και άρπαξαν 2.500 ευρώ

Πρέβεζα: Διέρρηξαν σπίτι και άρπαξαν 2.500 ευρώ

Βρήκαν ανασφάλιστη την είσοδο και μπήκαν - Εξιχνίασαν κλοπή από μάντρα ανταλλακτικών οχημάτων στο Κιλιλέρ

diarriktis
Ταυτοποιήθηκαν, αλλά παραμένουν ασύλληπτοι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου οι δράστες της εισβολής σε ένα σπίτι στην περιοχή Λούτσα της Πρέβεζας, η οποία είχε γίνει τις πρωινές ώρες της 31ης Μαρτίου κατά την διάρκεια ολιγόλεπτης απουσίας των ενοίκων.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, οι οποίοι είχαν βρει ανασφάλιστη την είσοδο του σπιτιού, είχαν τρυπώσει μέσα και, αφού έκαναν άνω-κάτω όλα τα δωμάτια, ανακάλυψαν τις οικονομίες της οικογένειας ύψους 2.500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας, τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Έκλεψαν καταλύτες και άλλα ανταλλακτικά από μάντρα

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος η διάρρηξη που είχε γίνει σε μια μάντρα ανταλλακτικών οχημάτων σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, στο διάστημα από την 1 ως τις 18 Φεβρουαρίου. Από την προανάκριση εξακριβώθηκε ότι ένας Έλληνας μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, είχαν κλέψει από την επιχείρηση τρεις καταλύτες αυτοκινήτων και δυο ηλεκτρόφρενα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τυφλό χτύπημα με εμπρηστικούς μηχανισμούς στις επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά

Στα «μαλακά» οικογένεια που έκανε delivery ηρωΐνης με πολυτελείς Mercedes

Ντουμπάι: Νέο θρίλερ με τη «φυλακισμένη» πριγκίπισσα Λατίφα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης