Αγία Βαρβάρα: Στην ίδια γειτονιά που σκότωσαν την 64χρονη είχε βρεθεί σε κάδο νεκρή η 6χρονη Στέλλα

Αγία Βαρβάρα: Στην ίδια γειτονιά που σκότωσαν την 64χρονη είχε βρεθεί σε κάδο νεκρή η 6χρονη Στέλλα

Το έγκλημα που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη το 2017 - Οι αναζητήσεις από τον πατέρα και η ομολογία του - Είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι της σε κάδο σκουπιδιών μέσα σε πλαστική σακούλα

paidoktonos-agiavarvara
Σε εγκληματική ενέργεια φαίνεται να αποδίδεται ο θάνατος 64χρονης γυναίκας η οποία βρέθηκε βαριά τραυματισμένη, έξω από το σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, αργά χθες το βράδυ και κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα δέχτηκε δύο σφαίρες στον λαιμό και μία στην κλείδα, από όπλο μικρού διαμετρήματος. Ο πρώτος άνθρωπος που αναζήτησαν οι Αρχές ήταν ο σύζυγος και πατέρας των δύο παιδιών της 64χρονης, με τον οποίο βρίσκονταν σε διάσταση και ο οποίος από χθες το βράδυ είναι άφαντος. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές για ένα καθαριστήριο χαλιών που είχαν, το οποίο πήγαινε για κλείσιμο. Μέχρι στιγμής, ο 75χρονος δεν έχει εντοπιστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Τραγική σύμπτωση, ωστόσο, είναι ότι στην ίδια γειτονιά είχε βρεθεί νεκρή σε κάδο η 6χρονη Στέλλα το 2017

Τότε, ένας συνταξιούχος αστυνομικός είχε μεταβεί στο τμήμα της περιοχής δηλώνοντας ότι εξαφανίστηκε η κορούλα του, η οποία, είχε και κινητικά προβλήματα και φοβόταν ότι... είχε πέσει θύμα αρπαγής. Στην καταγγελία του, είχε αναφέρει ότι βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και πιθανόν ξέχασε τα κλειδιά στην πόρτα.

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη αφού εκτός από την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που είχε αναλάβει την υπόθεση, ανακοίνωση είχε βγάλει και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Αμέσως μετά την δήλωση εξαφάνισης, η μητέρα του κοριτσιού η οποία νοσηλευόταν στο Τζάνειο μετά από χειρουργική επέμβαση και είχε πάρει εκτάκτως εξιτήριο ώστε να πάει στο σπίτι για να παρακολουθεί τις έρευνες.

koritsaki_1-66
Η μικρή Στέλλα


Τα λεγόμενα ωστόσο του πατέρα φάνηκε να μην πείθουν τους αστυνομικούς οι οποίοι ύστερα από 12 ώρες ανάκρισης απέσπασαν την ομολογία του πως αυτός είχε σκοτώσει το παιδί του. Στην συνέχεια τους υπέδειξε τον κάδο όπου είχε ρίξει το άψυχο σώμα του το οποίο ήταν μέσα σε μία πλαστική σακούλα.

Ο ίδιος είχε αναφέρει στις αστυνομικές αρχές ότι έσφιξε χωρίς να το θέλει περισσότερο το κορίτσι στην αγκαλιά του, με αποτέλεσμα να το στραγγαλίσει. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο πατέρας είχε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε αντικαταθλιπτικά φάρμα

Ειδήσεις σήμερα 

H κάμερα του BBC «αποκάλυψε» την... παράξενη περιβολή του παρουσιαστή κάτω από το γραφείο - Δείτε βίντεο

Η στιγμή που 54χρονος άνδρας «στριμώχνει» 13χρονη σε ασανσέρ - «Ήταν απλώς ένα παιχνίδι» λέει ο ίδιος

Έκκληση Βασιλακόπουλου: Ο κόσμος να μην ακούει τρελαμένους, ψεκασμένους αντιεμβολιαστές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης