ΗΠΑ: Τις γιουχάισαν σε στιλ... «Game of Thrones» επειδή επέκριναν ζευγάρι γυναικών που φιλιόταν - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Τις γιουχάισαν σε στιλ... «Game of Thrones» επειδή επέκριναν ζευγάρι γυναικών που φιλιόταν - Δείτε βίντεο

Το περιστατικό διχάζει τους σχολιαστές στο Twitter - «Θέλαμε απλά να περιοριστεί η σεξουαλική δραστηριότητα μπροστά σε παιδιά» είπαν μέσω του δικηγόρου τους οι γυναίκες που βιώσαν την εμπειρία της «Σέρσεϊ Λάνιστερ»

usa_shame_got_art
Κακήν κακώς έφυγε μια παρέα γυναικών από την πισίνα ενός ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια, όταν κάποιοι από τους παρευρισκομένους άρχισαν να τις γιουχάρουν εξαιτίας της παρατήρησης που έκαναν νωρίτερα σε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι που φιλιόταν.

Στο κλιπ που έγινε viral, η παρέα εμφανίζεται να αποχωρεί από την πισίνα καθώς δέχεται γιουχαϊσματα σε στιλ... «Game of Thrones», με κάποιους από τους παριστάμενους να τους φωνάζουν «Shame! Shame!» (Ντροπή! Ντροπή!)όπως στην διάσημη σκηνή τιμωρίας της «Σέρσεϊ Λάνιστερ» από τη σειρά φαντασίας. Οι γυναίκες προχωρούν προς την έξοδο εμφανώς ενοχλημένες και κάποιες ξεσπούν βρίζοντας στον κόσμο που τις αποδοκιμάζει. Λίγη ώρα νωρίτερα, σύμφωνα με τη New York Post, η εν λόγω παρέα είχε ζητήσει από ένα ζευγάρι γυναικών που φιλιόταν να σταματήσει, με την αιτιολογία ότι ήταν μπροστά σε παιδιά.



Μία από τις γυναίκες που είχαν δεχτεί την παρατήρηση, η Ντομινίκ Βίσλεϊ, είπε στο CBS 13 ότι ένιωσε εξαιρετικά άσχημα, αφού οι παρατηρήσεις είχαν αποδέκτη μόνο την ίδια και τη σύντροφό της, παρότι υπήρχαν στην πισίνα αρκετά straight ζευγάρια που εκδήλωναν ελεύθερα την τρυφερότητά τους. «Στην ουσία μου ζήτησαν να σταματήσω να είμαι ο εαυτός μου. Έχουμε 2021, δεν είναι πλέον αποδεκτό αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν και κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν αρχικά ότι ζητήθηκε από τις γυναίκες να αποχωρήσουν από την πισίνα από το προσωπικό ασφαλείας, ο δικηγόρος τους ξεκαθάρισε ότι η παρέα έφυγε οικειοθελώς επειδή φοβήθηκε για την ασφάλειά της. Υποστήριξε ακόμη ότι η παρατήρηση που έκαναν δεν είχε καμία σχέση με ομοφοβία, και ότι απλώς ζήτησαν να περιοριστεί η σεξουαλική δραστηριότητα και οι διαχυτικότητες κοντά στα παιδιά.



Τουλάχιστον δύο από τις γυναίκες που χαρακτηρίζονται από τη New York Post ως οι «Κάρεν της Πισίνας» (ο αμφιλεγόμενος όρος «Κάρεν» χρησιμοποιείται ευρέως τα τελευταία χρόνια για έναν συγκεκριμένο τύπο γυναίκας που απολαμβάνει να παραπονιέται και να παρεμβαίνει σε πράγματα που συνήθως δεν την αφορούν) ενεπλάκησαν σε λογομαχία με τα άτομα που τις γιούχαραν. Τον διάλογο κατέγραψε ένας από τους παρευρισκομένους και το βίντεο έχει συγκεντρώσει πολλές χιλιάδες views, διχάζοντας ωστόσο τους σχολιαστές σε εκείνους που υποστηρίζουν τις γυναίκες, θεωρώντας άδικη τη λεκτική επίθεση, και σε άλλους που τις κατακρίνουν, θεωρώντας ότι προσέβαλαν χωρίς λόγο το ομοφυλόφιλο ζευγάρι.

Κλείσιμο


«Πρώτη φορά ντρέπομαι τόσο πολύ στη ζωή μου για την ανθρώπινη φυλή. Είμαι μια εβραία από το Νιου Τζέρσι και εσύ είσαι μια αηδιαστική κ@@δα» ακούγεται να λέει μία από τις γυναίκες αποχωρώντας έξαλλη.

Η γενική διευθύντρια του ξενοδοχείου καταδίκασε το περιστατικό, αναφέροντας ότι το Sawyer Hotel αποδοκιμάζει τις διακρίσεις αλλά και οποιαδήποτε μορφή λεκτικής βίας.

pool_1
pool_2



Game of Thrones: Cersei's Walk of Shame




Ειδήσεις σήμερα 

H κάμερα του BBC «αποκάλυψε» την... παράξενη περιβολή του παρουσιαστή κάτω από το γραφείο - Δείτε βίντεο

Η στιγμή που 54χρονος άνδρας «στριμώχνει» 13χρονη σε ασανσέρ - «Ήταν απλώς ένα παιχνίδι» λέει ο ίδιος

Έκκληση Βασιλακόπουλου: Ο κόσμος να μην ακούει τρελαμένους, ψεκασμένους αντιεμβολιαστές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης