Λάρισα: Έκλεψε ρούχα από κατάστημα και απείλησε τον ιδιοκτήτη

Λάρισα: Έκλεψε ρούχα από κατάστημα και απείλησε τον ιδιοκτήτη

Όταν άρπαξε διάφορα είδη και έκανε να φύγει, ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τον εμποδίσει αλλά εκείνος τον απείλησε ότι θα προκαλέσει υλικές ζημιές στο κατάστημα

peripoliko_faros5
Παριστάνοντας τον πελάτη μπήκε σε ένα κατάστημα εμπορίας ρούχων στη Λάρισα ένας Έλληνας, το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά δεν είχε σκοπό να αγοράσει κάτι. Όταν άρπαξε διάφορα είδη και έκανε να φύγει, ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τον εμποδίσει αλλά εκείνος τον απείλησε ότι θα προκαλέσει υλικές ζημιές στο κατάστημα!

Ο θρασύς δράστης τράπηκε σε φυγή, όμως ο έμπορος ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που βρήκαν στην κατοχή του τα κλεμμένα εμπορεύματα και προσήχθη στην Ασφάλεια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία με απειλή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ξάφριζαν εμπορεύματα από σούπερ μάρκετ στο Αγρίνιο

Την στιγμή που έκρυβαν στις τσάντες τους προϊόντα συνολικής αξίας 75 ευρώ, έγιναν αντιληπτοί από τους υπαλλήλους ενός σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο, ένας άνδρας και η γυναίκα συνεργός του. Όμως, ο πρώτος τους εξύβρισε και τους απείλησε και κατάφεραν να διαφύγουν προσωρινά. Λίγο αργότερα, ωστόσο, συνελήφθησαν να επιβαίνουν στο όχημά τους στο οποίο βρέθηκαν και προϊόντα που είχαν κλέψει νωρίτερα από άλλα σούπερ μάρκετ! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ ο άνδρας κατηγορείται ακόμη για απειλή και εξύβριση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέο περιστατικό: 48χρονη από τη Θήβα υπέστη θρόμβωση - Είχε εμβολιαστεί με Johnson&Johnson

Συνέλαβαν τον αδελφό του Τούρκου «μαφιόζου» που εκθέτει την κυβέρνηση Ερντογάν

Τι ισχύει από σήμερα για τα self test σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης