Εκτός εαυτού βγήκε ένας νεαρός, όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγό που οδηγούσε στο Αγρίνιο το βράδυ της Πέμπτης βρήκαν στο εσωτερικό του μικροποσότηταακατέργαστης κάνναβης και έβγαλαν χειροπέδες για να τον συλλάβουν.
Ο 28χρονος Έλληνας αντιστάθηκε προσπαθώντας να αποφύγει την σύλληψη και μάλιστα επιτέθηκε στους αστυνομικούς χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί, να δεσμευτεί και να προσαχθεί στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Πήγε να το σκάσει για να αποφύγει την σύλληψη
Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Κάτω Αχαΐα ένας Έλληνας το βράδυ της Πέμπτης, αλλά όταν βρέθηκε στην κατοχή του ένα πτυσσόμενο μαχαίρι το έβαλε στα πόδια προσπαθώντας να αποφύγει την σύλληψη. Όμως, οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να τον ακινητοποιήσουν και να του βάλουν χειροπέδες, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.