Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η στιγμή που ασθενοφόρα και περιπολικά σπεύδουν στο σπίτι της οικογένειας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η στιγμή που ασθενοφόρα και περιπολικά σπεύδουν στο σπίτι της οικογένειας

Τα πρώτα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα, από κάμερες ασφαλείας γειτονικών επιχειρήσεων δείχνουν ασθενοφόρα και περιπολικά τα οποία κατευθύνονται στο σημείο του εγκλήματος

5299996
Είναι λίγα λεπτά που ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος με όση δύναμη είχε από το σοκ της δολοφονίας της συζύγου του και της ληστείας έχει καλέσει την αστυνομία και το ασθενοφόρο στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Τα πρώτα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα, από κάμερες ασφαλείας γειτονικών επιχειρήσεων δείχνουν ασθενοφόρα και περιπολικά τα οποία κατευθύνονται στο σημείο του εγκλήματος. Οι κάμερες βρίσκονται στη λεωφόρο Λαυρίου και φαίνεται το πρώτο περιπολικό στις 6:20 ενώ το ασθενοφόρο στις 6:44.

Η στιγμή που ασθενοφόρα φτάνουν στα Γλυκά Νερά


Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας βρισκόταν στο ένα υπνοδωμάτιο ενώ η 20χρονη σύζυγός του μαζί με το μόλις 11 μηνών βρέφος βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο στη σοφίτα της κατοικίας. Οι ληστές ακινητοποιούν και δένουν τον 32χρονο, ενώ βασανίζουν μέχρι θανάτου την 20χρονη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι δράστες ήταν τρεις οι οποίοι αφού σκότωσαν το σκύλο του σπιτιού εισέβαλαν από το παράθυρο στο σπίτι. Και οι τρεις φορούσαν κουκούλες. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια, επέστρεψε στα Γλυκά Νερά στην αγκαλιά συγγενών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Έρχεται καθολικός εμβολιασμός και στα νησιά άνω των 10.000 κατοίκων

Η Αννίτα Πάνια εξομολογείται: Η αγάπη της για τον Καρβέλα, ο γιος της και η τηλεθέαση της εκπομπής

Ινδία: Σε ιστορικό υψηλό ο μέσος όρος των κρουσμάτων ημερησίως την τελευταία εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης