Νέα Σμύρνη: Πού και πώς είχε «ξαναχτυπήσει» ο 22χρονος «σάτυρος» - Ακόμα 3 γυναίκες τον αναγνώρισαν

Νέα Σμύρνη: Πού και πώς είχε «ξαναχτυπήσει» ο 22χρονος «σάτυρος» - Ακόμα 3 γυναίκες τον αναγνώρισαν

Ο νεαρός, στην 4η επίθεση, ακούμπησε με την παλάμη του την τζαμαρία κι έτσι «άφησε» στο γυαλί την ταυτότητα του - Σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα

dfdsgh
Μια 23χρονη Κινέζα στο Παλαιο Φάληρο, μια 21χρονη κοπέλα στην Ακρόπολη και μια ακόμη 27χρονη στη Νέα Σμύρνη αναγνώρισαν στο πρόσωπο του 22χρονου φοιτητή της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας τον σάτυρο που τις ακολούθησε επιδεικνύοντας το μόριο του και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε σκορπώντας τον τρόμο. Ο νεαρός, έκανε το λάθος στην 4η επίθεση του εναντίον της σοπράνο στη Νέα Σμύρνη να ακουμπήσει με την παλάμη του την τζαμαρία και να αφήσει στο γυαλί την ταυτότητα του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν στο σπίτι του και τα ρούχα απο το βίντεο της τελευταιας επίθεσης στη Νέα Σμύρνη που μάλιστα ανήρτησε στο Facebook η νεαρή σοπράνο και έτσι μαζί με τα αποτυπώματα που «κούμπωσαν» με τη δακτυλοσκόπηση σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία και τον έστειλαν στον εισαγγελέα.

Νέα Σμύρνη: Προσήχθη ύποπτος μετά την καταγγελία κοπέλας ότι άγνωστος την ακολούθησε...


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία και τις επιθέσεις που ταυτοποιήθηκαν απο τον νεαρό σάτυρο, το πρώτο ταυτοποιημένο χτύπημα σημειώθηκε στις 6 Αυγούστου στην περιοχή της Ακρόπολης με θύμα μια 21χρονη κοπέλα. Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο, αυτή τη φορά με θυμα μια 23χρονη Κινέζα ενώ η τρίτη στις 18 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης όπου ο σάτυρος ακολούθησε μια 27χρονη κοπέλα και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε.
22xronos1
22xronos2
Κλείσιμο

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπως τονίζει στο protothema.gr αξιωματικός, η εντολή του διοικητή Ασφαλείας υποστρατηγου Πέτρου Τζεφέρη είναι σαφής: «θέματα που αφορούν εμφυλη βία αποτελούν για εμάς προτεραιότητα». «Έτσι κινηθήκαμε άμεσα και φθάσαμε στην εξιχνίαση της υπόθεσης» αναφέρει και συμπληρώνει: «Φυσικά εκτος απο τις τέσσερις υποθέσεις, οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα χτυπήματα».



Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιά σε νταλίκα εν κινήσει στην παλαιά Αθηνών-Κορίνθου: Διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Το Twitter διέγραψε λογαριασμούς γιατί επιχειρούσαν να παρακάμψουν τον αποκλεισμό που έχει επιβληθεί στον Τραμπ

Κουδούνι τη Δευτέρα: Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης