Νέα Σμύρνη: «Φωτιά» από αρνητικά σχόλια στο προφίλ του 22χρονου σάτυρου στο Facebook

Νέα Σμύρνη: «Φωτιά» από αρνητικά σχόλια στο προφίλ του 22χρονου σάτυρου στο Facebook

Ο 22χρονος, που ακολούθησε μια κοπέλα μέχρι σπίτι της με το μόριό του έξω από το παντελόνι, κρατείται στην ΓΑΔΑ, όπου σχηματίζεται η δικογραφία και αύριο το πρωί θα πάει στον Εισαγγελέα

epideiksias_smyrni
«Φωτιά» από αρνητικά σχόλια έχει πάρει το προφίλ στο Facebook του 22χρονου σάτυρου της Νέας Σμύρνης, ο οποίος χθες το βράδυ ακολούθησε μια ανυποψίαστη κοπέλα μέχρι το σπίτι της, με το μόριό του έξω από το πατελόνι του.

Η κοπέλα έκανε γνωστό το περιστατικό μέσω αναρτησής της στο Facebook προκειμένου να βρεθεί ο δράστης, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό και στην Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 22χρονος ακολούθησε την άτυχη κοπέλα τουλάχιστον για 300 μέτρα από την στάση του Τραμ στην Αιγαίου, στη Νέα Σμύρνη, μέχρι και το σπίτι της.



Άτομα που είδαν στο διαδύκτιο το βίντεο του περιστατικού, ανακάλυψαν το προφίλ του επιδειξία και εκεί... τον λούζουν με διάφορα επιθέτα, σε περισσότερα από 600 σχόλια μέχρι νωρίς το απόγευμα. 

Στα πιο χαρακτηριστικά από αυτά, γυναίκες χρήστες αναφέρουν «Εξαιτίας σου φοβόμαστε να γυρνάμε σπίτι και να περπατάμε μόνες. Ωραία ανατροφή σου έδωσαν οι γονείς σου, να κυνηγάς κοπέλες με το π... έξω.. δεν την γλίτωσες αυτή τη φορά όμως!!! αν ομως το κανεις βρες τρύπα να κρυφτείς», «Δεν περίμενες να μαθευτεί ε; Να σε κράζουν όλοι; Νόμιζες ότι θα την έβγαζες έτσι. Σκουπίδι. Σε ψάχνουμε», «Εύχομαι να βρεθούν όλοι οι όμοιοί σου», «Κρέμασμα θέλει κανονικά» και «Απορώ πως αντικρίζεις τη μάνα σου. Τις αδελφές σου τις φίλες σου ακόμα και τη κοπέλα σου. Ντροπή!!!!».

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο 22χρονος κρατείται στην ΓΑΔΑ, όπου σχηματίζεται η δικογραφία και αύριο το πρωί θα πάει στον Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κουδούνι τη Δευτέρα: Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Απόπειρα βιασμού σε ταξί στα Πατήσια: Τι λέει η μητέρα της φοιτήτριας

Κικίλιας: Διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για τους 30-44 από τέλος Μαΐου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης