Μυτιλήνη: Ο «Kullo» βρήκε κρύπτη με μισό κιλό κάνναβης τύπου skunk

Μυτιλήνη: Ο «Kullo» βρήκε κρύπτη με μισό κιλό κάνναβης τύπου skunk

Στην κατοχή των νεαρών δραστών βρέθηκαν συνολικά 4.600 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν - Έπιασαν οδηγό φορτηγού με κοκαΐνη στην Καρδίτσα

Mytilini-Kullo-skunk
Ατράνταχτα ήταν τα αποδεικτικά στοιχεία που βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν «ξεσκόνισαν» στη Μυτιλήνη το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 23χρονου και βρήκαν μέσα και στην κατοχή του 24χρονου τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη τύπου skunk.

Μαζί με τα ναρκωτικά συνολικού βάρους 35 γραμμαρίων, κατέσχεσαν ακόμη δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα κάνναβης, ενώ οι δυο νεαροί Έλληνες είχαν πάνω τους και 1.050 ευρώ που κατασχέθηκαν. Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο σκύλος ανιχνευτής «Kullo» ο οποίος ερεύνησε έναν υπαίθριο χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης και ανακάλυψε την “καβάντζα” που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, στην οποία ήταν κρυμμένη ποσότητα skunk βάρους 551 γραμμαρίων.

Αλλά και στα σπίτια τους βρέθηκαν άλλη μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ναρκωτικών, πλήθος κενά νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία,, μια σιδερογροθιά, 19 κροτίδες, ενώ κατασχέθηκαν και άλλα 3.550 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, κατά περίπτωση.

Πήγαινε στην Καρδίτσα με κοκαΐνη από την Αθήνα

Σε τυχαίο έλεγχο έπεσε σε μια περιοχή της Καρδίτσας ένας Έλληνας που οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό, όμως ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών που είχαν μαζί τους οι άνδρες της Ασφάλειας αποκάλυψε το ένοχο μυστικό του. Στο όχημα ξετρύπωσε δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 10 γραμμαρίων που ο δράστης ομολόγησε ότι προμηθεύτηκε από άγνωστο στην Αθήνα. Έτσι, συνελήφθη, κατασχέθηκαν 450 ευρώ και το φορτηγό του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Αμφίβολο αν θα συμφιλιωθούν Χάρι και Ουίλιαμ, με αφορμή τα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Νταϊάνα

Ολυμπία Δουκάκη: Μια αυθεντική ελληνική ψυχή που μετέτρεψε τις πληγές της σε νίκες

Καιρός: Πάσχα με 35άρια και αφρικανική σκόνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης