Ιωάννινα: Σπείρα έκανε πάνω από 650 αγοραπωλησίες κάνναβης

Ιωάννινα: Σπείρα έκανε πάνω από 650 αγοραπωλησίες κάνναβης

Χειροπέδες στα πέντε μέλη της εγκληματικής ομάδας

gianena
Η σύλληψη ενός Έλληνα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 850 γραμμαρίων στις 18 Μαρτίου, οδήγησε την Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, η οποία είχε οργανώσει πάνω από 650 αγοραπωλησίες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων από τον Σεπτέμβριο του 2020.

Μετά την ταυτοποίηση των μελών της, που είναι πέντε Έλληνες, ακολούθησε οργανωμένη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές των Ιωαννίνων όπου συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν διάφορες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τριών κιλών και 216,63 γραμμαρίων, δύο κυνηγετικά όπλα, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, έξι κινητά και οκτώ κάρτες SIM, καθώς και 5.850 ευρώ.

Ο συνεργός τους είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, καθώς είχε συλληφθεί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, ενώ στο σπίτι του είχαν βρεθεί ακατέργαστη κάνναβη βάρους 750 γραμμαρίων, 32 ναρκωτικά χάπια και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Από την πολύμηνη έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 62 χρηστών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος τους άσκησε διώξεις για εγκληματική οργάνωση, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση.


Ειδήσεις σήμερα

Η γυναίκα που σκότωσε τον ομογενή αστυνομικό στo Κουίνς έλεγε «f@ck the police» κι έπινε σφηνάκια λίγες ώρες πριν

Φάουτσι: Η ανθρωπότητα έχει αποτύχει αφού δεν απέτρεψε την τραγική αύξηση των κρουσμάτων στην Ινδία

Γεωργαντάς: Σήμερα ξεπερνάμε τους 3.000.000 εμβολιασμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης