Ιωάννινα: Μαζί με την κάνναβη είχε και σφαίρες

Ιωάννινα: Μαζί με την κάνναβη είχε και σφαίρες

Κατά την έρευνα αστυνομικών στην οικία του εντοπίστηκαν 17 φυσίγγια - Συνελήφθησαν δύο αδέρφια και στο Ρέθυμνο για κατοχή όπλων και ναρκωτικών καθώς κι ένας ανήλικος με αεροβόλο στην Κορινθία

Iwannina-kannabi-sfaires
Η διερεύνηση μιας πληροφορίας που ανέφερε ότι διακινεί ακατέργαστη κάνναβη, έφερε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός Έλληνα σε χωριό των Ιωαννίνων, όπου επιβεβαιώθηκε η παράνομη δραστηριότητά του.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στο σπίτι έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 306,2 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και 17 φυσίγγια διαμετρήματος 22 χιλιοστών. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δυο συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Έρευνα στην κατοικία δυο αδελφών στο Ρέθυμνο έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το πρωί της Πέμπτης και ανακάλυψαν μία σιδερογροθιά, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, μια ζυγαριά ακριβείας και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Τα αδέλφια συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στα Εξαμίλια Κορινθίας ένας 17χρονος, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Τροχαίας και βρέθηκε πάνω του ένα αεροβόλο πιστόλι, το οποίο κατασχέθηκε. Ο ανήλικος προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και στην δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου περιλαμβάνονται οι γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κλέλια Ρένεση: Το καινούργιο της τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τη Γαύδο - Δείτε video

Κορωνοϊός: Αποφασίζουν σήμερα οι λοιμωξιολόγοι για λιανεμπόριο, γυμνάσια, λύκεια και click away


Σχολεία: Τηλεκπαίδευση σε Γυμνάσια-Λύκεια από σήμερα - Με ποιο κωδικό θα γίνεται η μετάβαση στα Δημοτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης