“Υπάρχει μια σταθεροποίηση, αλλά στο υψηλό επίπεδο κινδύνου και δεν έχουμε περιθώριο να ξεφύγουμε” τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος αναφερόμενος και στη σημερινή εφημερία του νοσοκομείου που ολοκληρώνεται το μεσημέρι.
Εμφανίστηκε κατηγορηματικός σχετικά με το άνοιγμα των δραστηριοτήτων. “Μέχρι τις 18 του μήνα να μην ανοίξει τίποτα σύμφωνα με τα τωρινά επιδημιολογικά δεδομένα” υπογράμμισε, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ανοίξουν τα μεγάλα μαγαζιά. Σύμφωνα με τον ίδιο εκεί δημιουργούνται συνωστισμοί. “Αντιλαμβάνομαι μόνο το άνοιγμα της Γ' Λυκείου για να μπορούν τα παιδιά να συμμετέχουν στις διαδικασίες για τις εξετάσεις”, συμπλήρωσε.
“Δεν χρειάζεται να διακινδυνεύσουμε, όταν τον άλλο μήνα θα έχουμε καλύτερη εμβολιαστική κάλυψη. Ας πάμε με αυτά τα μέτρα, να τα εποπτεύσουμε σωστα αν θέλουμε να κάνουμε ένα “ειρηνικό” Πάσχα, χωρίς μεγάλα προβλήματα”, κατέληξε.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.