Εκατοντάδες άτομα γέμισαν και σήμερα τα στενά που βρίσκονται γνωστά μπαράκια στη Θεσσαλονίκη και λειτουργούν με τη μέθοδο του take away. Μάλιστα, μια ώρα περίπου πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας στη διασταύρωση των οδών Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως -αλλά και σε άλλα σημεία- για να αποχωρήσει το πλήθος ατόμων που συνωστιζονται έξω από καταστήματα και πεζοδρόμια.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στη συνέχεια σε ελέγχους αλλά και βεβαιώσεις παραβασεων ενώ τα άτομα γρήγορα άρχισαν να διαλύονται για να αποφύγουν το πρόστιμο.
Κλείσιμο
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε έξω από καταστήματα -πριν την επέμβαση της ΕΛΑΣ- είναι το βίντεο που δημοσιεύει το GRTimes.gr και δείχνει δεκάδες νεαρούς συνωστισμενους να απολαμβάνουν το ποτό τους σε απόσταση… αναπνοής και οι περισσότεροι να έχουν αφαιρέσει την μάσκα.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.