Χαλκιδική: Παραβίασε νεόκτιστο ξενοδοχείο, τροχόσπιτα και εξοχικά

Χαλκιδική: Παραβίασε νεόκτιστο ξενοδοχείο, τροχόσπιτα και εξοχικά

Εξιχνιάστηκε κλοπή με «λεία» πλήθος χρυσαφικών και στη Θεσπρωτία

burglar
Ένα ξενοδοχείο που δεν είχε αρχίσει καλά- καλά να λειτουργεί καθώς είναι νεόδμητο, αλλά και εξοχικές κατοικίες και τροχόσπιτα είχε ρημάξει στην περιοχή του δήμου Νέας Προποντίδας στην Χαλκιδική ένας 19χρονος Ρομά, η δράση του οποίου εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Μουδανιών.

Στο διάστημα 19 μηνών, από τον Αύγουστο του 2019 ως και τον Φεβρουάριο του 2021, ο νεαρός «ποντικός είχε διαπράξει συνολικά 12 διαρρήξεις, στις εννέα από τις οποίες είχε αρπάξει πλήθος ηλεκτρικές συσκευές, οικιακά είδη, εργαλεία και ποσότητες χαλκού και μετάλλων από το ξενοδοχείο που είχε... «γδύσει» κυριολεκτικά! Ο 19χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Εξιχνίασαν κλοπή πλήθους τιμαλφών στην Θεσπρωτία

«Χτενίζουν» τη Θεσπρωτία οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για να εντοπίσουν τα ίχνη ενός Έλληνα διαρρήκτη που είχε εισβάλει σε ένα σπίτι στην κοινότητα Πλαταριά το περασμένο Σάββατο και είχε αρπάξει πλήθος χρυσαφικών και κοσμημάτων. Ωστόσο, ο δράστης παραμένει άφαντος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Στη Χαλκίδα, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας Έλληνας και αναζητείται ένας συνεργός του, οι οποίοι παραβίασαν την πόρτα ενός καταστήματος και άρπαξαν χρήματα από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής. Έξω από το μαγαζί βρέθηκε ένα κατσαβίδι το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση.


Ειδήσεις σήμερα

Αυξάνονται εκθετικά και πάλι τα κρούσματα στη Γερμανία

Νεκρός ο δολοφόνος που αποτέλεσε έμπνευση για την ταινία τρόμου «Amityville Horror»

Διερευνητικές με Τουρκία: Στην Αθήνα σήμερα ο 62ος γύρος - Οι παγίδες του Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης