Ηράκλειο: Συνέλαβαν οικογένεια για ζωοκλοπή και βρήκαν Καλάσνικοφ!

Ηράκλειο: Συνέλαβαν οικογένεια για ζωοκλοπή και βρήκαν Καλάσνικοφ!

Οι αστυνομικοί κατά την έρευνα ανακάλυψαν ένα μικρό οπλοστάσιο με ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ και δυο κυνηγητικά όπλα

provata_ar
Στοχευμένη αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι μιας οικογένειας σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης ζωοκλοπής και ανακάλυψαν ένα μικρό οπλοστάσιο με ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ και δυο κυνηγητικά όπλα.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 49χρονο πατέρα, την 46χρονη σύζυγό του και τον 26χρονο γιο τους, ενώ αναζητούν ακόμη μία νεαρή γυναίκα που δεν βρισκόταν στο σπίτι κατά την διάρκεια της έρευνας. Στους χώρους κατασχέθηκαν ακόμη, ένας γεμιστήρας, ένα εξάρτημα πολεμικού τυφεκίου, 48 κάλυκες πολεμικού τυφεκίου και 28 φυσίγγια.

Το Καλάσνικοφ εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση, ενώ οι τρεις συλληφθέντες προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Μινώα Πεδιάδας, όπου σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις της διάταξης περί ζωοκλοπής, με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ειδήσεις σήμερα

Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Νικαράγουα: Αλλεπάλληλες ισχυρές εκρήξεις στο ηφαίστειο Σαν Κριστόμπαλ-Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Το Αρκάνσας επιβάλλει σχεδόν απόλυτη απαγόρευση της άμβλωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης