Φάρσαλα: Τρεις νεαροί διέρρηξαν δυο σχολεία

Φάρσαλα: Τρεις νεαροί διέρρηξαν δυο σχολεία

Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είχαν διαρρήξει κι άλλο σχολείο - Παράνομος αλλοδαπός χωρίς άδεια οδήγησης συνελήφθη με κλεμμένη μηχανή στα Οινόφυτα

astynomia_epix
Η διάρρηξη που έκαναν στο κυλικείο ενός σχολικού συγκροτήματος στα Φάρσαλα στάθηκε μοιραία για δυο από τους τρεις Έλληνες δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και διαπιστώθηκε ότι είχαν “χτυπήσει” και άλλο σχολείο.

Οι νεαροί “ποντικοί” είχαν κλέψει από το εσωτερικό του κυλικείου δύο ηλεκτρικές συσκευές που βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια, αλλά και διάφορα τρόφιμα τα οποία κατανάλωσαν. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι την 1η και στις 3 Φεβρουαρίου είχαν εισβάλει και σε άλλο σχολικό συγκρότημα της πόλης, είχαν σπάσει τις πόρτες του γυμναστηρίου και είχαν κλέψει από το προαύλιο το συρματόσχοινο του αλεξικέραυνου! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας, ενώ ο συνεργός τους αναζητείται.

Παράτυπος αλλοδαπός οδηγούσε κλεμμένη μηχανή

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας αλλοδαπός που επέβαινε σε μοτοσικλέτα στην ευρύτερη περιοχή των Οινοφύτων και διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί η κλοπή της στις 26 Σεπτεμβρίου στην Ασφάλεια Κηφισιάς, ενώ και για την πινακίδα κυκλοφορίας είχε δηλωθεί κλοπή στις 15 Αυγούστου στην Ασφάλεια Καλλιθέας!

Εκτός αυτών, ο δράστης δεν διέθετε νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα, ούτε και άδεια ικανότητας οδήγησης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για κλοπή τροχοφόρου, κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ η κλεμμένη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

Ειδήσεις σήμερα 

Αττική: Στα επίπεδα Δεκεμβρίου οι νέες λοιμώξεις - Συναγερμός για τις ΜΕΘ 

Survivor: To.... Amber Alert για Κρις και Αλέξη και το «αντίο» του Δημήτρη Μακρόπουλου στον Άγιο Δομίνικο

ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο ιδρυτής του περιοδικού Hustler Λάρι Φλιντ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης