Survivor: To.... Amber Alert για Κρις και Αλέξη και το «αντίο» του Δημήτρη Μακρόπουλου στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: To.... Amber Alert για Κρις και Αλέξη και το «αντίο» του Δημήτρη Μακρόπουλου στον Άγιο Δομίνικο

Η ποινή στους μπλε για την... εξαφάνιση Σταμούλη και Παππά , οι εξηγήσεις για την ψηφοφορία και η μάχη της επικοινωνίας-Δείτε βίντεο

survivor_2
Ο Δημήτρης Μακρόπουλος δεν πρόλαβε να χαρεί τις ομορφιές του Αγιου Δομίνικου, ούτε καν να πεινάσει και είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο Survivor 4 την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Κρις Σταμούλη. Εκτός από την αποχώρηση είχαμε ποινή για παραβίαση κανονισμών στους μπλε και νίκη στο ντέρμπι, όπως εξελίχθηκε, για την επικοινωνία.

Το βράδυ στην παραλία των μπλε ο Κρις Σταμουλης ζήτησε να μάθει από τους συμπαίκτες του το λόγο που τον ψήφισαν με την Μαριλένα να του εξηγεί πως το έκανε επειδή έχει πέσει η απόδοση του αγωνιστικά, με τον 32χρονο δικηγόρο να την κατηγορεί ότι έκανε... κωλοτούμπα.



Για την απόφαση του να βγάλει στον… τάκο τον Δημήτρη Μακρόπουλο μίλησε ο Αλέξης Παππάς, με τον υποψήφιο προς αποχώρηση να θεωρεί ότι ήταν άδικο να ψηφιστεί τώρα. Από την άλλη η Μαριλένα Ρουμελιώτη επέμεινε στην επιλογή της σημειώνοντας πως ο Κρις την… κράζει όπου σταθεί.


Κλείσιμο


Προδομένος νιώθει ο Κρις Σταμούλης από τους συμπαίκτες του και τα βάζει με τα κορίτσια της ομάδας της οποίες αποκαλεί τεμπέλες.




Ο τρόπος που ψήφισαν οι μπλε απασχόλησε και τους κόκκινους. Κανείς τους δεν πίστευε ότι υποψήφιος θα έβγαινε ο Κρις.




Σήμερα στον στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία και κρουασάν σοκολάτας, εκτός από καλή ισορροπία, ταχύτητα και φυσικά σημάδι ήθελε και καλό κολύμπι. Οι κόκκινοι που δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν ακόμα με τους δικούς τους ήθελαν πολύ να νικήσουν και να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα τους. Όμως τη νίκη ήθελαν και οι μπλε. Όχι γιατί τους λείπει η επικοινωνία, αλλά κυρίως για να ανέβουν ψυχολογικά και παράλληλα να… κόψουν τα πόδια των αντιπάλων τους που έχουν παρει φόρα.

Η μάχη ξεκίνησε δυνατά με τους μπλε να προηγούνται και τη Μαριάνθη κόντρα στην Ελευθερία να ισοφαρίζει σε 2-2.



Η μπλε ομάδα με Τζέιμς Καφετζή πέρασε ξανά μπροστά σε 4-3 και η Μαριλένα κόντρα στην Καρολίνα έκανε το 5-3.



Οι κόκκινοι δεν τα παράτησαν και στο 6-6 φάνηκε πως θα καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους για πρώτη φορά, όταν Αλέξης Παππάς και Γιώργος Μπαρτζής λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, δείχνοντας πως το κλίμα στους μπλε δεν είναι και το καλύτερο.



Ο Ηλίας Μπόγδανος το εκμεταλλεύτηκε αυτό και έκανε το 7-6 για τους κόκκινους βάζοντας τους μπροστά.



Οι μπλε δεν το έβαλαν κάτω, άφησαν πίσω τις όποιες διαφορές τους και κατάφεραν στο τέλος να επιστρέψουν στις νίκες κάνοντας το 10-9 και αφήνοντας τους αντιπάλους τους χωρίς την χαρά της επικοινωνίας και ένα λαχταριστό κρουασάν σοκολάτας.




Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού. Οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας, οι οποίοι συμφωνβα με συμπαίκτη τους έχουν κάνει «κόμμα»  είχαν εξαφανιστεί και ανησύχησαν τους συμπαίκτες τους αλλά και την παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης. Η δικαιολογία του Αλέξη Παππά, όταν εμφανιστηκαν, ήταν πως πηγαν μια παραλιακή βόλτα για να βρουν τροφή , χάθηκαν μέσα σστοι δάσος και τελικά βρήκαν τον δρόμο μετά απο 4 ώρες.  





Αυτό όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor 4 θα έχει επιπτώσεις στην μπλε ομάδα, με το να πάρουν λιγότερες προμήθειες.





Σε ότι αφορά την ψηφοφορία του κοινού για το ποιος παίκτης από τους Κρις Σταμούλη, Ελευθερία Ελευθερίου και Δημήτρη Μακρόπουλο θα έλεγε «αντίο» η απόφαση του ήταν να διώξει τον νεότερο από το παιχνίδι επιβίωσης.






Ειδήσεις σήμερα 

Μητσοτάκης: Βλέπουμε το «τέλος του τούνελ» στην κρίση της πανδημίας 

Το κύμα κακοκαιρίας ξεκινά από την Πέμπτη - Πολικό ψύχος και χιόνια ακόμη και στην Αττική από το Σάββατο 

Αττική: Στα επίπεδα Δεκεμβρίου οι νέες λοιμώξεις - Συναγερμός για τις ΜΕΘ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης