Χαλκιόπουλο: Έδεσαν τους ηλικιωμένους με υφάσματα - Τι αποκαλύπτει η δικογραφία

Χαλκιόπουλο: Έδεσαν τους ηλικιωμένους με υφάσματα - Τι αποκαλύπτει η δικογραφία

Νεκρός ο ένας από τους ηλικιωμένους - Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν συγγενείς και γείτονες του ζευγαριού είχαν ανησυχήσει επειδή δεν είχαν δώσει σημεία ζωής

aitoloakarnania-arthro-574
Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας ενός ηλικιωμένου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Χαλκιόπουλο, δίπλα στη δεμένη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης που αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr οι δράστες έδεσαν το άτυχο ζευγάρι με υφάσματα και ένα κίτρινο καλώδιο. «Ο ένας από τους τρεις δράστες είχε κόκκινα μούσια», ανέφερε στην κατάθεση της η ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ένα φυτίλι βρέθηκε κατά τη δεύτερη έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο κατάστημα των δυο σιδηρουργών στο Χαλκιόπουλο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Κασοκεράκη, δικηγόρο των δυο εκ των τριών κατηγορουμένων, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

«Οι πελάτες μου δηλώνουν αθώοι. Το φυτίλι το χρησιμοποιούν γιατί κάνουν εξόρυξη πετρών. Δεν ήταν καν στο συγκεκριμένο σημείο. Η περιγραφή της ηλικιωμένης δεν ταιριάζει με τον έναν από τους δυο. Δεν έχουν καμία εμπλοκή με το έγκλημα που συνέβη στο Χαλκιόπουλο, όπως αυτό περιγράφεται από την παθούσα», μας είπε ο κ. Κασοκεράκης, ο οποίος εκπροσωπεί τα δυο αδέρφια που κατηγορούνται πως μαζί με τον ανιψιό του θύματος τον σκότωσαν μέσα στο σπίτι τους.

«Ο ανιψιός μου και οι δύο γείτονες μπήκαν στο σπίτι μου και μας έδεσαν. Τους γνωρίζω και τους τρεις», υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η ηλικιωμένη, η οποία είδε τον σύζυγό της να αφήνει την τελευταία του πνοή. Η άτυχη γυναίκα είπε πως γνώριζε και τους τρεις άνδρες, γεγονός που βοήθησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου να φτάσουν στα ίχνη τους και να τους περάσουν χειροπέδες.

Το χρονικό του εγκλήματος….

Την περασμένη εβδομάδα αστυνομικοί στην περιοχή κλήθηκαν να παρέχουν βοήθεια σε μία ηλικιωμένη. Όταν μπήκαν στο σπίτι της την είδαν δεμένη. Κοντά της ήταν ο 91 ετών σύζυγός της. Συγγενείς και γείτονες του ζευγαριού είχαν ανησυχήσει επειδή οι δύο ηλικιωμένοι δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δυο ημέρες και ειδοποίησαν αστυνομικούς του Τμήματος Εμπεσού, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο ανατριχιαστικό θέαμα.

Ο 91χρονος ήταν νεκρός, ενώ η επίσης ηλικιωμένη σύζυγός του ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να εξηγήσει τι συνέβη, γι’ αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Στο σπίτι, που ήταν αναστατωμένο με εμφανή ίχνη έρευνας, κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου οι οποίοι εκτιμούν ότι το ζευγάρι έγινε στόχος αδίστακτων κακοποιών που είχαν εισβάλει στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν.

Ειδήσεις σήμερα

15 στελέχη, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόροι της Αριστεράς… συνιστούν «σεβασμό στα δικαιώματα» Κουφοντίνα

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: «Αυλαία» με πάνω από 725.000 αιτήσεις για 1,5 δισ. ευρώ

ΑΣΕΠ: Κλείνουν οι αιτήσεις για 54 προσλήψεις στην υπηρεσία ασύλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης